Ev arkadaşlarını öldüren zanlının iddiası yalan çıktı

Denizli'de iki ev arkadaşını uyudukları sırada boğazlarını kesen şahıs daha sonra polise giderek teslim oldu. Zanlının istismar iddiası üzerine yapılan adli tıp muayenesinde herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Google Haberlere Abone ol
Ev arkadaşlarını öldüren zanlının iddiası yalan çıktı

Olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi.

İddiaya göre kendisi gibi Afganistan uyruklu olan 2 ev arkadaşını bıçaklayarak öldüren 26 yaşındaki Daşmurat Nazari, arkadaşlarının boğazını kesti

Daha sonra gidip polise teslim olan Nazari çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İki arkadaşını öldüren Daşmurat Nazari, cinayetleri kendisine nitelikli cinsel istismarda bulundukları için işlediğini iddia etti.

Ancak yapılan adli tıp muayenesinde cinsel istismara dair herhangi bir bulguya rastlanmadı.

"CİNSEL İSTİSMAR NEDENİYLE ÖLDÜRDÜM"

Pamukkale'nin Topraklık Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Daşmurat Nazari, aynı evi paylaştığı vatandaşları 23 yaşındaki Feraydun Yagubi ve 26 yaşındaki Lal Mohammad Rezaei'yi dün saat 11.00 sıralarında, uyurken boğazlarından bıçaklayarak, öldürdü.

Daha sonra polise giderek teslim olan Nazari, suçunu itiraf ederek ev arkadaşları Yagubi ve Rezaei'yi kendisine nitelikli cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle öldürdüğünü iddia etti.

Ev arkadaşı Feraydun Yagubi'nin birlikte kaldıkları evde, kendisine iki kez nitelikli cinsel istismarda bulunduğunu ve farkına farkına varamadığını iddia eden Daşmurat Nazari, Lal Mohammad Rezaei'nin de kendisine nitelikli cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Uykusunun ağır olduğu için cinsel istismarı anlayamadığını iddia eden zanlı ağrısı olunca fark ettiğini ancak  elinde delil olmadığı için polise gidemediğini söyledi.

Cinsel istismardan emin olmak için yatmadan önce fermuarının arasına kürdan ve ip koyduğunu ve sabah kalktığında ip ve kürdanın yerinde olmadığını belirten Nazari, bu durumun bir kaç kez tekrar ettiğini söyledi. Durumun sürekli tekrar etmesi üzerine nitelikli cinsel istismara uğradığının farkına vardığını kaydeden Nazari, ev arkadaşlarına kendisine cinsel istismarda bulunduklarını anlattığını ve arkadaşlarının kendisiyle dalga geçttiğini gururu kırıldığını ve bu nedenle ikisini de öldürdüğünü anlattı.

İDDİALARI YALAN ÇIKTI

İddialar üzerine Daşmurat Nazari, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nda muayene edildi. Ancak Nazari'nin nitelikli cinsel istismara uğradığına dair herhangi bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Daşmurat Nazari, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar