"Etme abi, indir bizi, kurbanın olayım bizi indir"

- Muğla'da yamaç paraşütüyle atlayış yapan tatilcilerin, gökyüzünde kaydedilen görüntülerinde heyecandan söyledikleri gülümsetiyor - Tatilciler, "Etme abi, indir bizi, kurbanın olayım bizi indir", "Abi aşağımız taş, kayalık, düşersek öldük, kıyma bize", "Kurtar beni abi, yüksekten korkarım" gibi cümleleriyle tebessüm ettiriyor - Yamaç paraşütü pilotu Civan: - "Uçuşlarda kimilerinin sesi kesiliyor, kimileri de bağırmaya başlıyor. İlginç ve komik görüntüler ortaya çıkıyor. Tatilciler bile kendi görüntülerini izlediklerinde gülüyor"

Google Haberlere Abone ol
"Etme abi, indir bizi, kurbanın olayım bizi indir"

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütüyle atlayış yapan tatilcilerin, gökyüzünde kaydedilen görüntülerinde heyecandan söyledikleri gülümsetiyor.

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi, farklı hava koşullarında uçuşa imkan veren dört pistiyle yerli ve yabancı misafirlere ev sahipliği yapıyor. Babadağ’dan yamaç paraşütüyle tandem (ikili) uçuş yapan turistler, eşsiz manzaranın yanı sıra pilotların gökyüzünde yaptığı aksiyon hareketleriyle adrenalin dolu dakikalar yaşıyor.

Tatilcilerin gökyüzündeki anları, paraşüt pilotları tarafından aksiyon kamerayla görüntülendi. Görüntülerde, bazı yolcuların uçuştan önce dua ettiği, bazılarının da gökyüzünde pilotla arasında geçen ve izleyenleri gülümseten diyalogları yer alıyor.

Uçuşa başlamayan önce oldukça heyecanlı olan tatilciler, "Etme abi, indir bizi, kurbanın olayım bizi indir", "Abi aşağımız taş, kayalık, düşersek öldük, kıyma bize", "Kurtar beni abi, yüksekten korkarım" cümleleriyle tebessüm ettiriyor.

- "O anlarda kimilerinin sesi kesiliyor kimileri de bağırmaya başlıyor"

Babadağ'da 20 yıldır yamaç paraşütü pilotluğu yapan Bahadır Civan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Babadağ'ın manzarasıyla dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezlerinden olduğunu söyledi.

Uçuşlarda eşsiz Ölüdeniz manzarasıyla turistlerin memnun kaldığını vurgulayan Civan, şunları kaydetti:

"Yolcuların çoğu kalkış anında çok heyecanlı oluyor. Kalktıktan sonra sakinleşiyorlar, 'Heyecanlı bir şeyler yapabilir miyiz?' diye soruyorlar. İsteyenler için havada bazı aksiyon hareketleri yapıyoruz. O anlarda kimilerinin sesi kesiliyor, kimileri de bağırmaya başlıyor. Zaman zaman ilginç ve komik görüntüler ortaya çıkıyor. Tatilciler kendi görüntülerini izlediklerinde gülüyor. Biz de onların memnuniyetinden dolayı mutlu oluyoruz."


Yorumlar