Estetik ve Dinamizmin Buluşması; Livello

2020 yılının ilk lansman ürünlerinden; Livello hayatın dinamik akışından ilham alan tasarımıyla evinizin enerjisini yükseltiyor…

Google Haberlere Abone ol
Estetik ve Dinamizmin Buluşması; Livello

Her şey saf, doğal ve hiçlikten gelen sonsuz bir boyut döngüsüyle başladı. Bu döngü büyüdükçe karanlığa dönüştü ve hemen ardından, evrenin doğuş süreci başladı. Bu süreci ise yeryüzünü oluşturan 4 temel elementin yaratılışı izledi. Okyanuslar, dağlar, ağaçlar derken yaşamın kaynağı bize sunuldu. Livello Koleksiyonu, bu kademeli ve estetik zaman sürecini, simgesel olarak yansıtmasıyla dikkati çekiyor. Dinamizmi yüksek, ortama canlılık katan, iç açıcı ve sıcak bir renk olan turuncuyla; nötr, dingin grinin soğukluğu dengelenerek, salonunuza modern ve farklı bir atmosfer katıyor. Sırt yastıklarının özgün kullanımı, tekli koltuğun tasarımına özgün bir tarz katan kavisli ve katmanlı yapısı, içinizi ısıtan kumaş alternatifleri ile Livello Koltuk takımı; puf, üçlü ve tekli koltuklardan oluşuyor. Koltukların sırt yastıklarındaki özgün tasarım yaklaşımı stil ve konforu bir arada sunuyor.

TV Ünitesi, yemek masası, dresuar, konsol, zigon ve orta sehpalarda kullanılan UV Laklı siyah panel, özgün tasarımlarıyla dikkati çekerek şık bir tarzı evlerinize getiriyor. Yuvarlak ve zarif zigon sehpa takımının tasarımındaki siyah renk asil tavrı destekleniyor; metal çapraz ayaklar ise modern bir detay ekliyor. Koleksiyonun yuvarlak pufunun detaylarında saklı zarafeti gözden kaçmıyor. Ortadan ayrılabilen iki modülden oluşan TV ünitesi; bölmeleri, sürgülü kapağı ve kullanışlı raflarıyla aksesuar ve kitapların sergilenebileceği fonksiyonel bir alan sunuyor. TV Ünitesi, konsol ve orta sehpada kullanılan 3 boyutlu tasarım dinamik bir etkiyi beraberinde getiriyor. Dayanıklı yapısı, siyah rengin asil duruşu ve modern tavrı ile öne çıkan Livello yemek masasıyla kombinlenen ve sıcak bir hava katan turuncu sandalyelerin rahat tasarımları uzun ve keyifli sofralara konforlu bir ayrıcalık vadediyor. Dinamizm ve estetikten ilham alınarak tasarlanan Livello koleksiyonu, renklerin huzur veren enerjisini taşıyor ve kendine özgü tarzıyla yaşam alanlarına farklı bir stil katıyor.

Yorumlar