Esra Erol İpek ve Ömer Aksin olayı şaşırttı

Esra Erol'la isimli programa katılan İpek ve Ömer isimli katılımcıların anlattıkları ekran başındakileri hayretler içerisinde bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol İpek ve Ömer Aksin olayı şaşırttı

Esra Erol'un programına katılan İpek Tekoğlu, yaşadıklarını canlı yayında anlattı. İpek, Ömer Aksin ile tanıştıktan bir süre sonra nişanlandıklarını belirtti. Ancak Ömer'in sürekli kendisine evlilik vaadi verdiğini, fakat düğüne sayılı günler kala evli olduğunu öğrendiğini açıkladı. Bu dramatik itirafın üzerine, yayına 2 saat kala cep telefonunun sürekli çaldığını, tehditler aldığını ve bu nedenle ekip tarafından telefonunun elinden alındığını söyledi.

pek Hanım, canlı yayında sevgilisi Ömer Bey'in evli ve çocuklu olduğunu sonradan öğrendiğini, hatta birlikte tüp bebek tedavisi yaptırdıklarını açıkladı.

İpek, Ömer Bey'in sürekli kendisini kandırdığını, evlenmeleri için sürekli taahhütte bulunduğunu belirtti. Öyle ki, bu sözlere o kadar inandı ki, birlikte düğün provası yaptılar, gelinlik ve damatlık giyip fotoğraf çekimi bile yaptılar.

Esra Erol İpek ve Ömer Aksin olayı şaşırttı

Ancak İpek Hanım'ın şok edici açıklamaları burada bitmedi. Canlı yayında, "Ömer Bey, eşiyle boşanabilmesi için benden üçüz bebek istedi. Kıbrıs'a giderek tüp bebek tedavisi için transfer yaptırdık. Bu işlemi iki kez tekrarladık. İnanılmaz bir şekilde, eşiyle boşanmak için üçüz bebek istediğini söyledi ve ben de kabul ettim." dedi.

Ömer Bey, İpek Hanım'ın bu iddialarına cevaben yayına bağlanarak savunmasını yaptı. Fakat stüdyodaki gerilim daha da arttı. Ömer Bey'in eşi Şeyma Hanım da canlı yayına katılarak, "Balayındayken aldatıldığımı öğrendim. İpek'e eşimin peşini bırakması için yalvardım." ifadelerini kullandı.

Bu sarsıcı itirafların ardından, ünlü sunucu Esra Erol, yaşananlara karşısında duyduğu şaşkınlığı gizleyemedi.

 

Yorumlar