Eskrim: Süper Minikler ve Minikler Türkiye Şampiyonası

- Trabzon'da gerçekleştirilen organizasyonun dördüncü gününde minik erkekler flöre kategorisinde Baran Çobanoğlu, minik kızlar flöre kategorisinde de Alisa İsbir birinci oldu

Google Haberlere Abone ol
Eskrim: Süper Minikler ve Minikler Türkiye Şampiyonası


TRABZON (AA) - Türkiye Eskrim Federasyonunca düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası, Trabzon'da sürüyor.

Yomra Cimnastik ve Spor Kompleksi'ndeki şampiyonanın dördüncü gününde 141 erkek, 113 kız olmak üzere 254 eskrimci mücadele verdi.

Minik erkekler flöre kategorisinde Çankaya Eskrim Spor Kulübünden Baran Çobanoğlu altın madalyayı kazanırken, İstanbul Anadolu Okçuluk ve Eskrim Spor Kulübünden Tan Sezer gümüş madalyanın sahibi oldu.

Göztepe Spor Kulübünden Aras Atasoy ile Marmara Eskrim Spor Kulübünden Arda Tarımcı üçüncü, İstanbul'dan ferdi olarak katılan Bora Bestel beşinci, Fethiye Eskrim Spor Kulübünden Ada Budak altıncı, Marmara Eskrim Spor Kulübünden Poyraz Ege Liman yedinci, Ankara Eskrim Spor Kulübünden Erin Yalçın da sekizinci olarak bronz madalya elde etti.

Minik kızlar flöre kategorisinde ise Ankara'dan ferdi olarak katılan Alisa İsbir altın madalyayı kazanırken, Altınyurt Spor Kulübünden Şevval Pelin Cantenar ikinci oldu.

Ankara'dan katılan Almila Birçe Durukan ile Marmara Eskrim Spor Kulübünden Filiz Ece Erdoğan üçüncü, Çankaya Eskrim Spor Kulübünden Ebru Şahabettinoğlu beşinci, Altınyurt Spor Kulübünden Fatıma Zehra Anbarlılar altıncı, Çankaya Eskrim Spor Kulübünden Begüm Şahabettinoğlu yedinci ve Fethiye Eskrim Spor Kulübünden Lidya Koçgazi de sekizinci olarak bronz madalyaya ulaştı.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Murat Atalı verdi.

Atalı, organizasyonun mükemmel olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar