Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölüm Fragmanı

Türkiye'yi ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 158. bölümü yayınlandı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölüm izle şeklinde google'de aranan dizinin son bölümünü nasıl ve nereden izleyebilirsiniz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölümünde neler yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölüm Fragmanı

ATV ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'yi ekranlara kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 158. bölümü yayınlandı. Bicoların, yeğenleri Demet üzerinden kurdukları intikam planı, Boran'ın kolayca tuzağa düşmesine neden olmuştur. Tek dertleri kardeşlerinin ölümü olmayan Bicolar, Boran'ın masum sandığı Demet üzerinden, Hızır'a kaptırdıkları paraların da yerini öğrenmeye çalışırlar. Masum birinin ölümüne neden olmaktansa bildiği her şeyi paylaşmaya razı olan Boran'ın anlattıkları, masanın Tufan üzerine kurduğu tüm planları boşa çıkaracaktır.

 Ekrana çıktığı ilk günden beri izleyicinin beğenisini toplayan ve reytinlerde her zaman en üst sıralarda olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü dün akşam izleyicisi ile buluştu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölümünü Televizyon ekranlarından izleyemeyen takipçileri internet üzerinden filmin son bölmünü "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölüm izle" şeklinde aratıyor. Peki, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölüm nereden izlenebilir ve son bölümde neler yaşandı. Detaylar haberimizde.

NELER YAŞANDI?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. bölümü dün ekranlarda izleyicisi ile buluştu. Çalırbeylilerin intikam hırsı dinmiyor. Çakırbeyliler Muzi'yi bulmak umuduyla çıktıkları yolda pusuya düşürüldü. Ateş ise düşmanı Davut'u ölüme gönderiyor.  Hedef şaşırtarak Çakırbeyliler cephesinde büyük bir kayba neden olan düşmanlar, Hızır ve ailesini bitirmenin peşinde. Çakırbeyliler önlerine yem olarak atılan Sinan'ı sonunda bulur. Ancak o da intikam hırsının dinmesine yetmez. Çakırbeylilerin asıl hedefinde kendilerini tuzağa düşüren ve hayatlarını tehlikeye atan Muzi varken son yaşanan olaylar hedef oklarının İzzet'e yönelmesine sebep olmuştur. 

HIZIR ALİ TEHLİKEDE

Dayısı Hızır'ın intikamını almak isteyen Hızır Ali ise sabırsızlığı ve yaptığı plan dolayısıyla kendi hayatının tehlikeye girmesine sebebiyet verir. Tüm yaşananların sorumlusu olan Muzi ise Çakırbeylilerden birini ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

113. BÖLÜM MERAKLA BEKLENİYOR

Ekranların sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın izleyicileri 112. bölümde yaşanan gelişmelerden dolayı 113. bölümü şimdiden merak etmeye başladı.

Yorumlar