Eski kaleci Rüştü koronavirüse yakalandı

Fenerbahçe'nin efsane eski kalecilerinden Rüştü Reçber'de koronavirüs bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Eski kaleci Rüştü koronavirüse yakalandı

Fenerbahçe'nin eski ünlü kalecilerinden Rüştü Reçber'in koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kendisi ve çocuklarına yapılan testlerin negatif çıktığını ancak eşinin ise testlerinin pozitif çıktığını söyledi. 

Işıl Reçber açıklamasında şunları söyledi: Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü’yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz.Herşey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız.Kritik süreçler ve çok zor, Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin. Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri.Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok.Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak.Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek..Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli...

Öte yandan, Gazeteci Ersoy Dede, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Işıl Reçber’in, yurtdışından geldiği halde sosyal yaşantısına devam ettiğini eleştirmiştik. Şimdi Rüştü, pozitif çıktığı için hastaneye kaldırılmış. Acil şifalar diliyorum. Işıl Hanım’ın negatif çıkmış olması, virüsü onun taşımış ve bulaştırmış olma ihtimalini ortadan kaldırmıyor." ifadelerini kullandı.

Rüştü Reçber, 10 Mayıs 1973 tarihinde Antalya'nın Korkuteli ilçesinde dünyaya geldi. Türk ve dünya futbol tarihinin en iyi kalecileri arasında yer alır, 2003 yılında dünyanın en iyi 3. kalecisi olarak seçilmişti.

Ayrıca; futbol efsanesi Pelé tarafından, yaşayan en iyi 100 futbolcudan biri olarak seçilerek FIFA 100 listesinde yer almıştı.

Şu anda beIN Sports'ta yorumculuk yapıyor.

SPOR DÜNYASI ÜZGÜN

Rüştü'nün koronavirüse yakalandığı haber spor dünyasında şok etkisi yarattı.

Birçok futbolcu ve spor adamı Reçber için geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Öte yandan Barcelona da Rüştü için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Ünlü İspanyol kulüp sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda, "Geçmiş olsun Rüştü! Senç çok seviyoruz ve Barcelona olarak yanındayız" dedi.

Detaylar Geliyor...

KORONAVİRÜSÜN ÜÇ BOYUTLU ANİMASYONU

 

Yorumlar