Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumu

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Deniz Baykal'ın tedavisinin yapıldığı İbn-i Sina Hastanesine gelerek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı - Bakan Kaya: - "Eşi ve çocukları başında. Durumunda günden güne yavaş da olsa iyileşme var. Dualarımız onlarla. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve Meclis'te aramıza gelir diye dua ettik"

Google Haberlere Abone ol
Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumu

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumunda günden güne iyileşme olduğu bilgisini aldıklarını belirterek, "Eşi ve çocukları başında. Dualarımız onlarla. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve Meclis'te aramıza gelir." dedi.

Bakan Kaya, Deniz Baykal'ın tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesine gelerek, ailesini ziyaret etti ve yetkililerden sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaya, Baykal'ın eşi ve çocukları ile görüştüğünü aktardı.

Kaya, dualarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirterek, "Eşi ve çocukları başında. Durumunda günden güne yavaş da olsa iyileşme var. Dualarımız onlarla. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve Meclis'te aramıza gelir." diye konuştu.

Yorumlar