Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumu

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Çelik, Deniz Baykal'ın tedavisinin yapıldığı İbn-i Sina Hastanesine gelerek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı - Çelik: - "Çok değerli bir büyüğümüz. Türk siyaseti için büyük bir duayen ve hepimizin büyüğü. Sağlığındaki bu stabil durumun bundan sonra pozitife dönmesini bekliyoruz, Allah'tan şifa diliyoruz. İnşallah, kısa zamanda yine o eski dinamik, o canlı ve enerjik haline döner. O günleri hep anı olarak onunla birlikte değerlendiririz"

Google Haberlere Abone ol
Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın sağlık durumu

ANKARA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesinde ziyaret ederek, "Türk siyaseti için büyük bir duayen ve hepimizin büyüğü. Sağlığındaki bu stabil durumun bundan sonra pozitife dönmesini bekliyoruz, Allah'tan şifa diliyoruz. İnşallah, kısa zamanda yine o eski dinamik, o canlı ve enerjik haline döner. O günleri hep anı olarak onunla birlikte değerlendiririz." dedi.

Çelik, Deniz Baykal'ın tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesine gelerek, ailesini ziyaret etti ve yetkililerden sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretinin ardından hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Çelik, Baykal'ın sağlık durumunu yakından takip ettiğini belirterek, "Polonya ve Estonya seyahatlerindeydim. En son Estonya'dayken de aradım ve rektör ile hocalarımızla görüştüm. O sırada Deniz Bey'in oğlu Ataç Baykal Hoca'yla da görüştüm. Durumunu yakın takip ettim." diye konuştu.

Bugün seyahatten döndükten sonra da gelmek istediğini belirten Çelik, Baykal'ın eşi Olcay Baykal ile görüştüğünü aktardı.

Başmüzakereci Çelik, "Olcay ve Aslı Hanım'la görüştük. Hocalarımız ilgileniyorlar. Sağlık durumunda önceki duruma göre bir nebze iyileşme olduğunu belirtiyorlar. Tıbbi tedavisi devam ediyor. Dua ediyoruz. Çok değerli bir büyüğümüz. Türk siyaseti için büyük bir duayen ve hepimizin büyüğü. Sağlık durumdaki bu stabil durumun bundan sonra pozitife dönmesini bekliyoruz, Allah'tan şifa diliyoruz. İnşallah, kısa zamanda yine o eski dinamik, o canlı ve enerjik haline döner. O günleri hep anı olarak onunla birlikte değerlendiririz." ifadesini kullandı.

Çelik, Deniz Baykal'ın eşi ve kızıyla geçmiş günlerden konuştuklarını da vurgulayarak, "Bir an evvel sağlığına kavuşup, aynı dinamizmi ve enerjisiyle normal hayatına dönmesini temenni ediyoruz." dedi.

Bu arada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da Deniz Baykal'ı ziyaret etmek üzere hastaneye geldi.



Yorumlar