Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın hastaneye kaldırılması

- CHP Aydın Milletvekili Baydar: - "Bilinci açık, konuşmasında herhangi bir problem yok. Önümüzdeki 48 saat sonra yoğun bakımdan çıktıktan sonra sizler de basının karşısında göreceksiniz" - "Sol bacağında bir sıkıntı yok, sol kolunda bir miktar kuvvet kaybı vardı anjiyoya girmeden önce. Onun da eskiye göre daha iyi olduğunu gördük"

Google Haberlere Abone ol
Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın hastaneye kaldırılması

ANKARA (AA) - CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, İbni Sina Hastanesi'nde tedavi altına alınan eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Bilinci açık, konuşmasında herhangi bir problem yok. Sol bacağında bir sıkıntı yok, sol kolunda bir miktar kuvvet kaybı vardı anjiyoya girmeden önce. Onun da eskiye göre daha iyi olduğunu gördük." dedi.

Kendisi de hekim olan Baydar, hastane çıkışında Baykal'a yapılan operasyonda bulunduğunu belirterek, Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalar yaptı.

Baydar, Baykal'ın bugün sabaha karşı 05.00 sularında kendisini kötü hissettiği için özel bir hastaneye götürüldüğünü, daha sonra İbni Sina Hastanesi'ne sevk edildiğini anımsatarak, burada yapılan anjiyo girişiminde beynin orta sağ damarındaki pıhtının tamamen temizlendiğini bildirdi.

Şu anda beyne kan akımının sağlandığını belirten Baydar, "Anjiyo işlemi bittikten sonra uyandırıldı ve yoğun bakımda. Şu anda Genel Başkanımızın durumu gayet iyi. Bunu bilgilendirmek ve bazı karışıklıkları önlemek açısından bu bilgiyi paylaşmak istedim. Ben de operasyonu izledim. Bilinci açık, konuşmasında herhangi bir problem yok. Önümüzdeki 48 saat sonra yoğun bakımdan çıktıktan sonra sizler de basının karşısında göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Baydar, "Sol bacağında bir sıkıntı yok, sol kolunda bir miktar kuvvet kaybı vardı anjiyoya girmeden önce. Onun da eskiye göre daha iyi olduğunu gördük." diye konuştu.


Yorumlar