Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın hastaneye kaldırılması

- Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: - "Doktorları biraz sonra bir açıklama yapacaklar ama beyinde bir pıhtı atılmış, o temizlenmiş. 'Herhangi bir sıkıntı yok' diye doktorlardan bizzat duydum. Sağlığının yerinde olduğunu söylediler"

Google Haberlere Abone ol
Eski CHP Genel Başkanı Baykal'ın hastaneye kaldırılması

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Üniversitesi (AÜ) İbn-i Sina Hastanesinde tedavi altına alınan eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Doktorları açıklama yapacaklar ama beyinde bir pıhtı atılmış, o temizlenmiş. 'Herhangi bir sıkıntı yok' diye doktorlardan bizzat duydum. Sağlığının yerinde olduğunu söylediler." dedi.

Baykal'ın tedavi edildiği hastaneye gelen Yaşar, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Yaşar, Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin "Ciddi bir şeyinin olmadığını ve şu anda tedavi altında olduğunu öğrendim." bilgisini verdi.

Daha detaylı bilgi alabilmek ve Baykal'ı görebilmek için hastaneye geldiğini aktaran Yaşar, "Doktorları biraz sonra bir açıklama yapacaklar ama beyinde bir pıhtı atılmış, o temizlenmiş. 'Herhangi bir sıkıntı yok' diye doktorlardan bizzat duydum. Sağlığının yerinde olduğunu söylediler." dedi.

Yorumlar