Eşini bırakıp başkasına kaçtı, sebebi ise herkesi şaşırttı

Mehmet Tunçbilek, eşi Makbule Tunçbilek'i bulmak için Esra Erol'da programına çıktı. Eşinin iki kilo et karşılığında akrabasına kaçtığını iddia eden Tunçbilek izleyenleri hayretler içerisinde bırakmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Eşini bırakıp başkasına kaçtı, sebebi ise herkesi şaşırttı

Ekranların sevilen programı Esra Erol'da yine ilginç bir konuyu işledi. Programa çıkan Mehmet Tunçbilek, izleyenleri hayretler içerisinde bırakan açıklamalarda bulunarak eşinin başkasını kaçtığını söylemişti.

2 çocuk annesi 15 yıllık eşini bulmak için Esra Erol'da programına katılan Mehmet Tunçbilek, eşinin 2 kilo et karşılığında akrabalarına kaçtığını söyledi.

Bayram Karaseyit isimli akrabalarının hayatlarına girene kadar bir problem yaşamadıklarını kaydeden Tunçbilek, "Boşanıp gitseydi bana bu kadar koymazdı." dedi.

"BEN BAYRAM'I KAÇIRDIM"

Eşinin evden çocukların üzerine kapıyı kilitleyerek kaçıp gittiğini iddia eden Mehmet Tunçbilek, daha sonra kendisini arayarak "Ben Bayram'ı kaçırdım" dediğini söyledi.

"İki KİLO ETE KAÇTI"

Eşini bulmak için canlı yayına çıkan Mehmet Tunçbilek, eşinin kaçmasının ardından bunalıma girdiğini ve toparlanmakta güçlük çektiğini söyledi. Evlerine gelen Bayram Karaseyit'in kendisinin yanında eşine samimi davrandığını belirten Tunçbilek, eşinin et almadığı için evi terkettiğini ve Karaseyit'in eşini iki kilo etle kandırıp kaçırdığını söyledi.

"MAKBULE BAYRAM'DAN HAMİLE"

Mehmet Tunçbilek'in hayretler içerisinde bırakan açıklamalarının ardından canlı yayına katılan Makbule Tunçbilek'in kardeşi, ablasının Bayram Karaseyit'ten hamile kaldığını açıkladı.

"BANA KARPUZ ALSAYDI EVDEN KAÇMAZDIM"

Tunçbilek'in açıklamalarının ardından canlı yayına katılan Makbule Tunçbilek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tunçbilek, "Sevgilim Bayram'ın çocuklarını çok seviyorum. Kendi çocuklarımı görmek istemiyorum. Kocam bana 13 yıl önce bana karpuz alsaydı evden kaçmazdım. Bayram bana mangal yaparken ona aşık oldum." ifadeleriyle izleyenleri hayretlere düşürdü.

Yorumlar