Eşinden boşanmak için canlı yayına çıktı, kocasını aldattığı ortaya çıktı

Eşinin koktuğunu ve 2 yıldır eve uğramadığını söyleyerek boşanmak için Esra Erol'da programına başvuran kadının hikayesi izleyenleri hayretler içerisine düşürdü.

Google Haberlere Abone ol
Eşinden boşanmak için canlı yayına çıktı, kocasını aldattığı ortaya çıktı

Eşinin eve gelmediğini ve eşinin koktuğunu iddia ederek ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına çıkan Melahat B.'nin eşini aldattığı ortaya çıktı. 

İzleyenler duyduklarına inanamadığı olay Esra Erol'da programında gerçekleşti. 6 yıldır Ramazan B. ile evli olan Melahat B., 2 çocukları olduğunu ve son 2 yıldır da eşine ulaşamadığını iddia ederek Esra Erol'a başvurdu.

Melahat B. canlı yayına çıktığı ilk gün eşinin öz bakımı yerine getirmediğini söyleyerek ayrılmak istediğini söyledi. İddialara yanıt vermek için Esra Erol'da programına gelen eşi Ramazan B., evliliğinde defalarca aldatıldığını söyleyerek eşi Melahat B.'den DNA testi talep etti.

ÇOCUK BAŞKASINDAN ÇIKTI

Melahat B., ikinci çocuğu için DNA testini kabul edeceğini fakat ilk çocuğu için DNA testini asla kabul etmeyeceğini söyledi. Ramazan B.'nin bu talebinden sonra DNA testi yapıldı.Test sonucu canlı yayında açıklanmadan önce Melahat B., bebeğin babasının eşi olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından Esra Erol, DNA testini açıkladı. Testte Melahat B.'nin ikinci çocuğunun babasının eşi Ramazan B. olmadığı ortaya çıktı.

Yorumlar