Ersin Korkut'un köpeği Mess neden öldü?

Survivor yarışmacıları arasında yer alan Ersin Korkut'un köpeği Mess son günlerin konuşulan konuları arasına girdi. Yarışmayı izleyen birçok seyirci Ersin Korkut'un köpeği Mess ile ilgili muhabbet ediyor, neden öldüğünü sorguluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ersin Korkut'un köpeği Mess neden öldü?

Ersin Korkut'un köpeği Mess son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer almaya başladı. Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Ersin Korkut'un kendi renkli kişiliği kadar köpeği Mess de sık sık konuşuluyor. Ersin Korkut'un yarışmaya katıldıktan sonra İstanbul'da bıraktığı Mess'in öldüğü haberi gelmişti. Acun Ilıcalı, Mess'in öldüğünü belirterek, konuyu hala Ersin'e anlatamadıklarını açıklamıştı. Bu nedenle birçok kişi Ersin'in acı haberi ne zaman alacağı merak ederken; bazı seyirciler de Ersin Korkut'un köpeği Mess neden öldü sorusunun cevabını arıyor. 

Ersin Korkut'un köpeği Mess araba çarpması nedeniyle öldü. Ersin Korkut köpeğin ikinci sahibiydi. Köpeği aldığında 12 yaşında olduğunu söyleyen Ersin Korkut, köpeğin yaşlandığını, belki de ölmüş olabileceğini kendisi söylemişti. Ancak köpeğini çok sevdiğini söylediği için, kimse onu acı haberi vermek istemiyor. Korkut, iletişim oyununda ödülü kazanarak kardeşiyle görüşmüş, görüşmede köpeğinin nasıl olduğunu sormuştu. Kardeşi de köpeğin öldüğünü söyleyememiş, arkadaşı Mesut'ta olduğunu ifade etmişti.

Hatta Acun Ilıcalı bir defasında söyleme kararı almıştı ancak araya Yılmaz Erdoğan girmişti. Ersin Korkut'un kuzeni olduğu bilinen Yılmaz Erdoğan, Acun Ilıcalı'ya sakın acı haberi vermemesini söylemişti. 

Ilıcalı, “Ersin’in ailesinden bize bir talep geldi. İletişim oyunlarında yalan söylemek zorunda kaldıkları için köpeğinin öldüğünü söylememizi istiyorlar. Salı günü konseyde onu söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Köpeğinin öldüğünü Ersin’e söylemeliyiz” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Korkut'un akrabası olan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, Acun Ilıcalı'ya telefon açarak bunu yapmaması gerektiğini söyledi. Ilıcalı, "Yılmaz Erdoğan bana ‘söylersek adamı orada kaybedebiliriz’ dedi. Yılmaz Erdoğan da Ersin için ne kadar değerli biliyorsunuz, bütün aile mutabakata varırsa o zaman söylerim. Bana ailesi 'söyle' demişti ama, Yılmaz Erdoğan da 'söyle' derse açıklarım. Ben söylemeye çok meyilli değilim açıkçası” dedi.  

Yaşanan son gelişmenin ardından Ilıcalı, Korkut'a köpeğinin öldüğünü söylemekten vazgeçtiğini açıkladı. 

Yorumlar

SONHABERLER Ersin Korkut köpeği Mess öldü.