Erol Bilecik maç sonrasında değerlendirme yaptı

Atakaş Hatayspor karşısında 4-0 gibi farklı bir skorla galibiyet alan Fenerbahçe cephesinden Erol Bilecik tarafından değerlendirmeler geldi.

Google Haberlere Abone ol
Erol Bilecik maç sonrasında değerlendirme yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 4-0 ile geçen Fenerbahçe'de Başkan Vekili Erol Bilecik, güzel bir oyun sonunda iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ülker Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bilecik, çok keyifli bir gece geçirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirterek, "Takımımız mükemmel bir futbol oynadı. 4-0 yendik belki ama çok daha fazlasını hak eden bir istekle, arzuyla maçı tamamlamış olduk. Hatayspor'a da bundan sonraki yolculuğunda başarılar diliyoruz. Bu doğrultuda büyük bir saygıyı hak eden başta Jesus hocamız olmak üzere, futbolcularımız, taraftarımıza da istisnasız, desteklerini esirgemedikleri için, her daim olduğu gibi buradan teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz." dedi.

"ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ İLK KEZ 11 KİŞİYLE MAÇI BİTİRMİŞ OLDUK"

Erol Bilecik, kırmızı kart görmeden tamamladıkları bir maç olduğuna dikkati çekerek, "Bu yaklaşık 4. maçımız ve Allah'a şükürler olsun ki ilk kez 11 kişiyle çıktık, 11 kişiyle de maçı bitirmiş olduk. Yani kırmızı kart görmedik. Buradan da bu takdiri ve yorumları ben yine kamuoyuna, spor otoritelerine gönderiyorum." diye konuştu.

İlk yarının bitimine 3 hafta kaldığını ama Atakaş Hatayspor karşılaşmasının, yılın son maçı olduğunu vurgulayan Bilecik, imza attıkları bir sosyal projeyle ilgili de şu görüşlerini paylaştı:

"Bugün tabii çok güzel hadiseler yaşadık. Sadece maçın sonucu değil, sadece taraftarımızın coşkusu değil, oyuncularımızın, teknik kadromuzun sergilediği müthiş mücadele değil, aynı zamanda Anadolu'nun bence ileride genç yüzleri olacak, Türkiye'nin umudu olabilecek genç kızlarımızın, aşağı yukarı 300'e yakın genç kızımızın, bütün okul, eğitim yaşamını garantiye alabilecek şekilde, eğitim hayatlarının karşılanmasını taraftarlarımız, farkındalığı görerek üstlenmiş oldu. Yani Anadolu'da şu an 300'e yakın eğitim bursuna ve maddi desteğe ihtiyacı olan evladımız, kendi eğitim hayatlarını garanti altına almış oldu. Her zaman söylediğimiz gibi; Fenerbahçe Kulübü olarak biz, sadece spor kulübü değiliz, hiçbir zaman da olmayacağız. Aynı zamanda bütün sosyal olayları kucaklayan, Türkiye'de eksik gördüğümüz, özellikle eğitim başta olmak üzere birçok konuda kanayan yaralara el koymaktan, dokunmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Genç evlatlarımızın yolları açık olsun. Onlar gelecekte Türkiye'nin umudu olacaklar nihayetinde."

MAÇTA SARI-LACİVERTLİ ATKI TAKMALARI

İlk yarıdaki son 3 maçı da alarak 9 puanla devreyi bitirmek istediklerini kaydeden Bilecik, "3 maçın 3'ünü de inşallah alarak, 9 puanı da tekrardan yanımıza koyarak, kendi açımızdan emin adımlarla, hikayenin sonunun güzel olması için elimizden geleni yapacağımız bir sezon olmasını diliyorum. Bu vesileyle de yakın günlerde Türk toplumunun ve dünya insanlarının da yeni yıllarını kutluyorum. Yeni yıl çünkü umut ve güzellikler demek." ifadelerini kullandı.

Bilecik, sarı-lacivertli atkı takmalarıyla ilgili soruyu ise şu şekilde yanıtladı:

"Bu atkılar tabii özel atkılar. Bir kere her şeyden önce Türkiye'nin spor mağazacılığında lider yapı olan Fenerium ürünleri, Türk ürünleri nihayetinde. Bu atkılar özellikle yanımda duran yöneticilerimizin asla çıkartmadıkları, bütün baskılara rağmen çıkartmadıkları atkılar. Bugün de sağ olsunlar o atkı keyfine beni de ortak ettiler. Ben de sizlerle paylaşırken bu güzel atkıları bütün sezon boyunca, tabii hava durumuna göre keyifle şampiyonluğu sağlayacağımız, atkılarla bu anlamda katılabileceğimiz bir yapı olsun diyorum. Trabzon maçında olan hadiseyi işaret ettiğinizin de farkındayım. Bizim için belki önemli bir hadise değildi nihayetinde ama önemli olan, burada altını çizebileceğimiz tek bir konu var. Yani bugün rekabet bizim stadyumumuza gelir, biz rekabetin stadyumuna yönetici olarak özellikle gittiğiniz zaman, insanların giysileriyle, onları eşleştirebilecek herhangi bir yapının içine düşmemek gerekir diye düşünüyorum. Bir atkı takmışsanız yani bu atkının çıkarılması veya çıkarılmaması, herhangi bir spor yöneticisine sorgulanması gereken bir yapı olmaması gerekir diye düşünüyorum. Buradan atkıyı çıkarmayanlara, özellikle bütün dostlarıma selamlarımı gönderiyorum."

"KIRMIZI KART GÖRMEKTEN YORULDUK"

Sarı-lacivertli takımın gördüğü kırmızı kartlarla ilgili soruyu yanıtlayan Bilecik, "Bununla ilgili sevgili hocamız geçen hafta Trabzonspor maçı sonrasında önemli bir özet verdi aslında. Ben de o özeti tekrarlamış olacağım; 'futbolcuların üzerinden sarı-lacivert olduğu zaman kırmızı kartlar çok kolay çıkarılıyor' dedi nihayetinde. Bence her şeyin özeti buydu. Spor kamuoyuna bırakıyorum takdiri. Ama günün sonu itibarıyla formanızın rengi sarı-lacivertse, ille kırmızı kart görmemiz gereken ille de gerçekten maçın neticesinde 10 kişi de kalması gereken bir takım olmaktan biz de yorulduk nihayetinde. Hak etmediğimiz çok anlar oluyor. En azından bunun eşit, adaletli yapı içerisinde gerçekleşmesini canı yürekten diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

GALATASARAY MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Ligin 18. haftasında Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesini değerlendiren Bilecik, rakipleri karşısında galip geleceklerine inandığını dile getirdi.

Derbilerin, adı ne olursa olsun büyük heyecan yarattığını aktaran Bilecik, "Hem rakip hem de bizim taraftarı heyecanlandıran ve neticenin bir an önce kavuşulması gereken noktalar. Bizim böyle heyecanımız, keyif içerisinde bu anlamda var. Ama herhangi bir endişemiz yok. Nihayetinde burada Galatasaray'ı çok büyük bir memnuniyetle misafir edeceğiz ve hak ettiğimize inandığım galibiyetle de uğurlamış oluruz diye düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar