Erkekler seksten neden soğuyor?

Erkekler seksten neden soğuyor,Erkeklerde cinsel isteksizlik

Google Haberlere Abone ol
Erkekler seksten neden soğuyor?

Erkekler seksten neden soğuyor?

Erkekler bazı zamanlar kendilerinde sekse karşı isteksizlik hissedebilir. Eğer bu durum çok sık tekrarlanırsa, dikkatli olun! Nedenleri farklı olabilir.

İlişkinin başlangıcında eşinizle yatakta çok zaman geçirdiğiniz, hatta yatağı toparlamaya bile gerek duymadınız. Ancak aylar, yıllar geçtikçe artan yakınlık sonucunda hormon seviyesindeki azalma nedeniyle çiftler arasında cinsellik azalmakta. Bazı kadınlar bunu görmezlikten gelebilir, ancak bu yanlıştır.

20, 30 yaşlardaki erkeklerde libido oldukça yüksektir. Bu halde yatak odasında işlerin yavaş yürümesi, ya sevgilinizin hayatında, ya da münasibetinizde bir şeylerin düzgün getmediğine işarettir.

Erkeklerde cinsel isteksizliğe yol açan 6 temel nedeni sunuyor.

Stresli

Sevdiğiniz çalışmada ağır bir gün geçiriyorsa, stresslidir, ya da aile krizinin ortasında olursa sekse hiçbir hevesi kalmaz.

Yaşadığı stresin sizin münasibetinize etkilediğini belli etmeyin. Sizi mutlu etmediğini düşünmek onu daha da kötü yapar. Anlayışlı olun, boynunu masaj yapın, eve gelirken sakin, dinlendirici şarkı çalın ve böylece dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Size öfkeli!

Erkekler bazen kızgın olduğunda, bağırmak yerine sessiz kalmayı tercih ederler. Bu cinsel açıdan sizi uzak tutabilir. Öfke cinsel alevi söndürebilir.

Bazen tartışmanın nedeninin ne olduğunu biliyorsunuz. Bazen ise bilmeden kişini kızdırmış olabilirsiniz. Bunun için onun egosunu yükseltmeye çalışın. Onunla flört edin, hayatınızdaki önemini fark ettirin.

Bağlanmaktan korkuyor!

Belki birlikte yaşlanmaktan, gelecekle ilgili planlarınızdan bahsettiniz diye erkek sizden uzaklaştı. Seks kişinin bağlılık, yakınlık duygusunu canlandırır, bazı kişiler ise bundan korkup biraz uzak durmaya çalışır.

Bunun için karşınızdakne telaşlanmamasını söyleyin.

Yatakta becerilerinden emin!

Son zamanlarda yatakta sizin çok zevk almadığınızı fark edip kendine olan güvenini zedelemiş olabilir. Cinsellik kişinin kendisini erkek hissetmesine yardımcı olan en önemli faktördür. Eğer sizi mutlu edemediğini düşünürse, bu, o beceriksizlik düşüncesi değiştirir. Sonuçta sizden uzaklaşmış olur.

Bunun için yatakta hoşlandığınız bazı hareketlerini dile getirin. Sizin hoşunuza gittiğini düşünmesi libidosunu artırmış olacaktır.

Ayrılmak istiyor!

Acı, ama gerçek. Bir erkek yaşadığı yaklaşımı bitirmek istiyorsa, bunu bir anda dile getirmeyecektir. Fiziksel olarak ortadan yok olmadan önce duygusal olarak uzaklaşmaya başlayacaktır.

Erkekler kötü adam olmak istemez. Bu yüzden ayrılmak istemesi ile ilgili bazı sinyaller verip bu sohbeti ilk kadının açmasını ve kadınların onlardan ayrılmasını beklerler. Onunla karşı karşıya konuşun, ancak kendinizi ayrılığa hazırlayın.

Sahte bahaneler

- Sabah çalışmada önemli bir gündür, dinlenmeliyim.
Halbuki, seks zihnin dinlenmesine ve rahat uyumaya yardımcı olur.

- Haftasonu bol vaktimiz olacak, onu bekleyelim vs ...

Yorumlar