Erhan Nacar hakkında şok iddia

Sosyal güvenlik uzmanı Erhan Nacar hakkında şok iddialar.

Google Haberlere Abone ol
Erhan Nacar hakkında şok iddia

Geçtiğimiz günlerde Sosyal güvenlik uzmanı olan aynı zamanda Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneğinin Başkanı Erhan Nacar YouTube fenomenlerine; YouTube kanallarında uygunsuz davranış sergilemeleri ve argo konuşmaları nedeni ile çocukların ruhsal sağlığının bozulduğunu idda ederek sosyal medya fenomenlerine dava açmıştı.

YouTube fenomenlerinden öyle bir iddida geldi ki, herkes şaşkın. Aynı zamanda Erhan Nacar'ın eski eşide bu iddiaları destekledi.

Erhan Nacar'ın eski eşi;

'Çocuğuma sigara ve alkol veriyor. Bana şiddet gösterdi.' dedi.

Bunun üzerine Erhan Nacar YouTube kanalı üzerinden açıklama yaptı.

"Hakkımda çıkan aslı ve astarı olmayan, oğluma sigara ve alkol içirdim ile ilgili haberler asılsızdır. Eski eşim, ünlü YouTuber ve fenomenlerin ortak hareketleri sonucu yapılan bir suçlamadır. Bulunduğum konum itibari ile oldukça tehdit ve şantajlar almaktayım. Bazılarının büyük kazançlarına zarar vermem sebepleriyle bu suçlamayı iğrenç bir linç kampanyasına dönüştürülmek istense de beni tanıyanlar, çocuklarıma verdiğim değeri ve sevgiyi çok iyi bilirler. Bu durumun asla bulunduğun konumu etkileyemez, tam tersine işime daha çok özen gösterip 

Vatandaşlardan gelen haberleri sosyal medyalarda ve gerekli Cumhuriyet başsavcılıklarına ileteceğim. Ne yaparlarsa yapsınlar ben davamdan vazgeçmeyeceğim…! Aslı astarı olmayan hakaretlerdir, gerçeğe aykırı suçlamalardır. Kişilerin kimler olduğu bellidir, gereği yapılacaktır. Belirttiğim kişiler tarafından yapılmış bir karalama kampanyasından ibarettir. Bu haberleri oluşturanlar ve yayanlar hakkında gerekli işlemleri avukatlarım suç duyurusunda bulunacaklardır. Kamuoyuna duyurulur."

Yorumlar