Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nu şaşırtacak açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta yayınladığı bir mesajla yalnız olduğunu ilan eden Kılıçdaroğlu'na sahip çıkarak CHP yönetimini eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nu şaşırtacak açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, muhalefeti eleştirdi ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun günah keçisi ilan edilerek yalnızlığa itildiğini söyledi ve "Gazi Mustafa Kemal'in partisini bölücü örgütün DEM'ine rehin verdiler" dedi.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN ÖNE ÇIKANLAR

Erdoğan, Yalova Belediye Başkan adaylarını ve 31 Mart'a kadar sürecek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cumhur İttifakı'nın 81 ilde adaylarını belirlediğini vurgulayarak, Yalova'nın 1999 depreminden sonra yenilenme sürecinden bahsetti ve hükümet ile belediye iş birliğiyle Yalova'yı daha da geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

MUHALEFET VE DEM'E ELEŞTİRİ

Erdoğan, muhalefetin ve DEM'in eylemlerini eleştirdi. "Teröristleri salmanın hesabını yapıyorlar" diyerek, CHP ve DEM'in ülke aleyhine hareket ettiğini iddia etti. Ayrıca SİHA'lardan ve sınır ötesi harekatlardan rahatsız olanları eleştirdi. Erdoğan, muhalefetin politika ve davranışlarına yönelik eleştirilerini sürdürdü ve Büyükçekmece'deki bir olaya tepki göstererek, kadına yönelik şiddet konusunda muhalefeti suçladı.

YALOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI VE SEÇİM STRATEJİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova'daki belediye başkan adaylarını tanıttı ve 31 Mart seçimleri için çalışma planlarını paylaştı. "Kirli ve sinsi hesapları bozuyor muyuz? Büyük ve güçlü Türkiye'nin yolunu açıyor muyuz?" diye sorarak, seçimlerin önemine dikkat çekti. Yalova'nın gelişimine vurgu yaparak, şehrin geleceği için hedeflerini ve beklentilerini dile getirdi.

 

Yorumlar