Erdoğan'dan kabir ziyareti, arkadaşını da unutmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı Arefesinde anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti, 15 Temmuz şehitleri Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyib'i de unutmadı.

Erdoğan'dan kabir ziyareti, arkadaşını da unutmadı - Sayfa 1

Kabir ziyareti yapan Erdoğan, anne ve babası dışında yakın arkadaşını da unutmadı


Erdoğan'dan kabir ziyareti, arkadaşını da unutmadı - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirdiği kabir ziyaretlerinde; anne ve babası dışında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok'un da mezarlarını ziyaret etti.

Erdoğan'dan kabir ziyareti, arkadaşını da unutmadı - Sayfa 3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Tarabya'daki konutundan ayrılarak kabir ziyareti gerçekleştirdi. Erdoğan; anne ve babası dışında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok'un mezarlarını da ziyaret etti.

Erdoğan'dan kabir ziyareti, arkadaşını da unutmadı - Sayfa 4

ARKADAŞINI UNUTMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Tarabya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nden çıkarak Karacaahmet Mezarlığı'na gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada annesi Tenzile, babası Ahmet Erdoğan'ın mezarını ziyaret etti. Erdoğan aynı mezarlıkta bulunan 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok'un kabrinde de dua etti. Erdoğan daha sonra mezarlıktan ayrılarak Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutuna geçti.