Erdoğan'dan İBB başkanına 'metro' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İBB Başkanı Uysal'a 'metro önceliğimiz oy aldığımız yerler' şeklindeki ifadeleri nedeniyle tepki gösterdi

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan İBB başkanına 'metro' tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Metroda önceliğimiz oy veren yerler olacak” diyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)  Başkanı Mevlüt Uysal'a tepki gösterdi. 

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında “Böyle şey olur mu, hizmeti oy verene göre ayırmak ne demek? Biz belediye başkanıyken böyle mi yapıyorduk? Hizmetlerimizi oy verenler vermeyenler diye ayırabilir miyiz” diyen Erdoğan'a AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı  “Ben de kendisine ‘bu sözler doğru olmadı’ dedim. O da üzüldü ‘Ağzımdan kaçtı’ dedi” karşılığını verdi.

Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre Erdoğan ise Yazıcı'ya “Ağzından kaçma olur mu ya? Sonra bunun bedelini ödüyoruz" tepkisini gösterdi. 

Yorumlar

İibb Yamanevler sancaktepe yalan oldu 36 ayda bitecek dendi hala bir tarih veremiyorsunuz mart 2019 da görüşürüz bilgi dahi vermiyorsunuz daha iler gitmek icin kisa bir ara yalanina yenisin bekliyorum