Erdoğan Uludağ kimdir? Robin Hood ortaya çıktı mı?

Robin Hood adını açıkladı mı? Robin Hood olduğu iddia edilen Erdoğan Uludağ kimdir? Türk Robin Hood ortaya çıktı mı? Türk Robin Hood olarak adlandırılan kişinin ortaya çıktığı iddia edilirken vatandaşlar Robin Hood kimdir? sorularının yanıtı araştırılmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan Uludağ kimdir? Robin Hood ortaya çıktı mı?


Erdoğan Uludağ kimdir? Erdoğan Uludağ nereli? sorularının yanıtı uzun süredir Türkiye'nin çeşitli illerindeki gecekondu mahallelerinde yardım dağıtan Türk Robin Hood'un adının açıklandığı iddialarının ardından araştırılmaya başladı.  Kendini Robin Hood olarak tanıtan kişinin ortaya çıktığı ileri sürülürken konuyla ilgili vatandaşların merak başladı.

Bir programa katılarak uzun süredir ülkenin gündeminde olan Robin Hood'un kendisi olduğunu açıklayan İstanbul'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Erdoğan Uludağ, vatandaşların ilgi odağına girdi. İhtiyaç sahipleri kişilere yardım yaptığı iddia edilen Erdoğan Uludağ, Habertürk'ün haberine göre; İstanbul dışında Kocaeli ve Trabzon'da da yardım dağıttı.

Gizemli hayırseverin kim olduğu tartışmaları sürerken, bu kişinin kimliğinin ortaya çıktığı ileri sürüldü ve Uzun süredir merak edilen Robin Hood'un Erdoğan Uludağ olduğu belirtildi.

Yapılan yardımların örnek alınması için ismini açıkladığını söyleyen Erdoğan Uludağ'ın İstanbul'da tekstil sektöründe faaliyet gösterdiği belirtildi.

Uludağ, borç defterlerindeki hesaplarını kapattığı bakkallarla, borçlarını ödediği ailelerin kendisini gerçek ismiyle tanımadığını söyledi.

Şu ana kadar ne kadar yardımda bulunduğunu bilmediğini de söyleyen Uludağ, başka Robin Hood'ların da olduğunu kaydetti.

DW Türkçe'ye konuşan Uludağ, ise Robin Hood olarak tanıtılan kişinin kendisi olduğunu ve AHBAP olarak bilinen Haluk Levent'in başında bulunduğu dernekle tanıştıktan sonra örnek olmak amacıyla adını açıklamaya karar verdiğini söyledi.

.

Yorumlar