Erdoğan şaşırınca Hulusi Akar oturduğu yerden uyardı

Partisinin Kızılcahamam kampında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün rahatsızlanan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu. Konuşmasının devamında "Kendisine Refah Partisi olarak teşekkür ediyoruz" ifadesini kullanan Erdoğan, Hulusi Akar'ın uyarısıyla hatasını "AK Parti" şeklinde düzeltti.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan şaşırınca Hulusi Akar oturduğu yerden uyardı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında partililere seslendi. Erdoğan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

"REFAH PARTİSİ"

Cumhur İttifakı kapsamında MHP ile olan işbirliklerini devam ettirecekleri vurgusunu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde MHP ile çok daha kapsamlı ve yakın şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle de Sayın Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimi şahsım katında ve tüm Refah Partisi olarak ifade etmek istiyorum" dedi.

HULUSİ AKAR UYARDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti yerine Refah Partisi demesi üzerine kısa bir süre şaşkınlık yaşayan salondakiler Erdoğan'ı alkışladı. Durumu farkeden Savunma Bakanı Hulusi Akar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "AK Parti, AK Parti, AK Parti" şeklinde uyardı. Erdoğan gülümseyerek "Doğru, AK Parti" diyerek düzeltti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Milletimizle olan güçlü hasbi bağımız sayesinde girdiğimiz her mücadeleden başarıyla çıktık. Türkiye demokraside ve ekonomide hapsedildiği ve çok uzun yıllar kurtulamadığı geri kalmışlık zincirini AK Parti ile kırmıştır. Kendini milli iradenin üstünde gören vesayetçi anlayışı kazıyıp attık. Ekonomi üzerinden yazılan felaket senaryolarını birer birer bozuyoruz.

OLAĞAN KONGRE BAŞLIYOR

AK Parti 7. Olağan Kongre sürecini başlatıyoruz. Kongre hazırlıklarının her aşamasını uygun şekilde yürütmeliyiz. 24 Haziran ve 31 Mart seçim sonuçlarını göz önünde buldurarak, partimiz ve ülkemiz için en doğru adımları atmakta kararlıyız. Amacımız, daha güçlü bir teşkilat yapısı oluşturmaktır. milletimizin geleceğe ilişkin beklentilerinin tek adresi yine biz olacağız.

"TÜRKİYE'Yİ HEDEFLERİNE MUTLAKA ULAŞTIRACAĞIZ"

Yeni ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak icraatlar ortaya koyacağız. Her vatandaşımızın geleceği için hayal kurmaya vehayata geçirmeye devam edeceğiz. Türkiye'yi 2023 hedeflerine mutlaka ama mutlaka ulaştıracağız. Kongre sürecinde şekillenecek yeni teşkilat yapımız önümüzdeki dönemde AK Parti'nin sürükleyici gücü olacaktır.

Kimse bize oy vermek mecburiyetinde değil. Biz milletimizin gönlünü kazanarak bunu sağlayacağız. AK Parti'yi temsil etmek demek milletimize hizmetkar olmak demektir. Her bir arkadaşımız kendisine verilen vazifeyi layıkıyla yerine getirmekte görevlidir.

Yorumlar