Erdoğan: İstanbul adayını Pazar günü duyacaksınız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının 7 Ocak Pazar günü, Ankara adayının ise 15 Ocak'ta açıklanacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: İstanbul adayını Pazar günü duyacaksınız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, partisinin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağını paylaştı.

İSTANBUL VE ANKARA ADAYLARININ AÇIKLANMA TARİHİ

İstanbul Adayının Açıklanma Tarihi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını belirtti. Bu açıklama, İstanbul'daki siyasi gündemi ve beklentileri daha da yükseltiyor.

Ankara Adayının Açıklanma Tarihi

Ankara adayının ise 15 Ocak'ta açıklanacağını bildiren Erdoğan, bu tarihlerin yerel seçim stratejilerindeki önemine dikkat çekti.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI VE YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI

AK Parti Genel Merkezi'ndeki İncelemeler ve Basınla Diyalog

Erdoğan, Ankara'da tamamlanan yeni AK Parti Konferans Salonu'nda incelemelerde bulundu ve genel başkan yardımcılarından bilgi aldı. AK Parti Genel Merkezi'ne geçiş sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sürpriz Adaylar ve Seçim Beyannamesi

"Sürpriz bir isim mi olacak?" şeklindeki soruya, yapılacak açıklamaların partinin kazanma azmini yansıtacağını ifade ederek yanıt verdi. Seçim beyannamesinin ise Ankara'daki yeni konferans salonunda açıklanacağını duyurdu.

Aday Açıklama Stratejisi

"Pazar günü kaç aday açıklanır?" sorusuna ise "Hemen hemen yarıya yakınını açıklarız." cevabını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından yerel seçim çalışmaları için AK Parti Genel Merkezi'ne geçti.

Yorumlar