Erdoğan: Graham'a dersini verdim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk düşmanı ABD'li senatör Lindsey Graham'a haddini bildirdi. Erdoğan, Graham için "Ben kendisine gerekenleri söyledim. Bugün dersini aldı." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Graham'a dersini verdim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD temasları sırasında Türkiye düşmanlığı ile gündeme gelen senatör Lindsey Graham'a dersini verdiğini açıkladı.

Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın davetlisi olarak gittiği ABD'de temaslarını bitirmeden önce medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

İki ülke arasında S-400, F-35, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmeler ve daha bir çok sorunun çözümü için ABD Başkanı Donald Trump'ın samimi bir çaba içinde olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye aleyhtarı açıklamalar ve adımlarla gündeme gelen ABD'li Senatör Graham ilgili gelen soruya Erdoğan, "Ben kendisine gerekenleri söyledim. Bugün dersini aldı". dedi.

KENDİSİNE SÖYLEDİM, DERSİNİ ALDI

Soru: Beyaz Saray’a çağrılan senatörlerden biri Lindsay Graham idi. Türkiye’ye gelmişti, birlikte klasik müzik konseri dinlemiştiniz. Türkiye dostu açıklamalar yapıyordu. Sonra bir anda tuhaf bir dönüş yaptı ve adeta Türkiye karşıtı cephenin sözcülerinden biri haline geldi. Görüşmede bu çelişkiyi kendisine hatırlatıp nedenini sordunuz mu?

Cevap: Ben kendisine gerekenleri söyledim. Bugün dersini aldı."

Yorumlar