Erdoğan aradı Davutoğlu inkâr etti

Saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini arayarak "geçmiş olsun" dileklerini ilettiğini söylerken; Davutoğlu, "Geçmiş olsun demedi" diyerek Özdağ'ın söylediklerini inkar etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, T24 sitesinden Murat Sabuncu'ya yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından arandığını belirterek "Kendisine teşekkür ederim. Bir Cumhurbaşkanının bu olayda aramış olması önemli. Geçmiş olsun diyerek başladı. Ben de anlattım. "Ankara'da mı oldu" diye sordu, "Evet" dedim. Herhangi bir şekilde "Bunun sorumlularını bulacağız, bu saldırı siyaset kurumuna yapılmıştır" gibi cümleler kullanmadı. Ben bunları beklerdim kendisinden. Çünkü kendisinin ortağına sorular sormuşum, aynı gün üç kişi aynı anda saldırıya uğradık. Yine de önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanının bizi araması yine de önemlidir. Bu Türkiye için bir milat olsun. Sayın Erdoğan'dan ayrılmışım ve bugün onlar iktidar. Onların daha çok Mevlana diline dönmeleri gerekiyor" dedi.

Partinin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, konuşmayı bizzat gerçekleştiren Selçuk Özdağ'ın yaptığı açıklamayı inkar etti. 

Davutoğlu, Erdoğan'ın "Geçmiş olsun" demediğini ileri sürdü.