Erdoğan: Adil Öksüz'ü karga tulumba alır gelirler

NATO zirvesi için Londra'ya hareket etmeden önce Esenboğa Havalimaı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün İçişleri Bakanlığı'nın operasyonuyla getirilebileceği sinyalini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Adil Öksüz'ü karga tulumba alır gelirler

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO liderler zirvesi için İngiltere'ye hareket etti.

İngiltere'nin başkenti Londra'da 3-4 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek NATO zirvesi için Londra'ya hareket eden Erdoğan, daha öncesinde Esenboğa Havalimaı'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir canlı yayında FETÖ firarisi Adil Öksüz ile ilgili açıkmalarına değinen Erdoğan, Adil Öksüz'ün İçişleri Bakanlığı'nın operasyonuyla getirilebileceği sinyalini verdi.

"BELÇİKA'YA ALMANYA'YA KAÇIYOR"

Bakan Soylu'nun Adil Öksüz açıklamalarının sorulduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakanımızın ifadesi aslında bu haddini bilmez kendini bilmez malum kişi bu ülkeden kaçmıştır ama sürekli olarak gittiği ülkelerin yönetimlerince koruma altına alınmıştır." dedi.

Erdoğan, Öksüz'ün Belçika ve Almanya'ya kaçtığını söyleyen Erdoğan, buna benzer yüzlerce teröristin bu ülkelerde yaşadığını söyledi. 

ADİL ÖKDÜZ'E OPERASYON SİNYALİ

Avrupa ülkelerine kaçan teröristleri ilgili ülkelerden istediklerini kaydeden Erdoğan, "Bunların hepsini istedik, adreslerini vererek ama bu teröristleri yönetimler bize teslim etmediler. Edenler var, onları açıklıyoruz. İçişleri Bakanlığımız yapılacak operasyonla karga tulumba alır gelir mi o farklı konu, görürüz. Onu zamanla göreceğiz." dedi.

Yorumlar