Erden Timur istifa mı etti?

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur hakkında ortaya atılan istifa iddialarının perde arkasında ne var? Timur istifa mı etti?

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur istifa mı etti?

Erden Timur'un istifa ettiğine dair sosyal medyada yer alan bazı iddiaların nereden kaynaklandığı merak ediliyordu. Kulüp yönetiminde yaşanan bir istifa var; ancak bu Timur'a ait bir gelişme değil. 

ERDEN TİMUR İSTİFA MI ETTİ?

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un istifa ettiğine dair haberler gerçeği yansıtmıyor. İnternet haber sitelerinde yer alan, "Galatasaray'da Erden Timur istifası" başlıklı haber ise tamamen farklı ve tartışmalı bir haber. 

Haberin içeriğinde, Levent Yaz isimli yöneticinin istifasından söz ediliyor. Gerekçe olarak da Erden Timur gösteriliyor. 

Galatasaray yönetiminde Erden Timur sorunu büyüyor. Başkan Dursun Özbek’in de dahil olduğu diğer yönetim kurulu üyeleri, kendi yetki alanlarına müdahale eden, medya ve taraftar nezdinde sürekli göz önünde olan Timur’dan memnun değil.

Seçimle gelen yöneticiler kendilerinin gölgede bırakılıp, atamayla gelen Timur’un sürekli öne çıkarılmasından memnun değil.

Son zamanlarda sık sık hastalıklarını öne süren Timur’a yakın sosyal medya hesapları bu konuyu gündemde tutuyor. Hatta bazıları daha da ileri giderek, “Timur olmasa bu yönetim Burak Elmas yönetimini aratır” sözleri ise Başkan Dursun Özbek’i rahatsız ediyor.

İddialara göre Erden Timur’un üzerine daha fazla gidilmesi halinde istifa edecek. Timur’un bu yüzden sürekli olarak hastalığıyla ilgili yapılan sosyal medya paylaşımlarına tepki vermediği Özbek’in de istifa ederse Timur’u “dur” demeyeceği söyleniyor.

Galatasaray 2’nci Başkanı Metin Öztürk ve Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey’in de dahil olduğu bazı yöneticilerin Özbek’e rahatsızlıklarını uzun süredir dile getirdiği, bu konuda rahatsız olan başka yöneticiler olduğunu da aktardıkları ifade ediliyor.

Sarı-kırmızılı takımda Yönetim Kurulu’ndan ayrılan Levent Yaz ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya çıktı. Levent Yaz’ın Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur yüzünden görevini bıraktığı ileri sürüldü.

Bilindiği üzere geçen hafta Cumartesi günü Galatasaray’ın yapımı devam eden Kemerburgaz’daki futbol A takımı tesislerinde gerçekleştirilen aylık olağan divan kurulunda kulübün mali durumları muhasip üye Levent Yaz tarafından değil, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur tarafından anlatıldı. Timur’un bu anlatımı yapabilmesi için divanda oylama yapılarak, yetki verildi. Levent Yaz’ın istifasında bu durumun da rol oynadığı kulislerde dillendiriliyor.

 

Yorumlar