Erbil Başkonsolosu İnam'dan AA Süleymaniye ofisine ziyaret

- İnam AA'nın Erbil ve Süleymaniye ofislerinden geçilen Sorani ve Kurmanci haberlerin, bölgedeki bazı medya organları tarafından yayınlanan kara propoganda içerikli manipulatif haberlerin önüne geçilmesi konusunda "değerli bir rolü" olduğunu belirtti

Google Haberlere Abone ol
Erbil Başkonsolosu İnam'dan AA Süleymaniye ofisine ziyaret

SÜLEYMANİYE (AA) - Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı Süleymaniye kentinde bir dizi temaslarda bulunan Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Mehmet Akif İnam, Anadolu Ajansı'nın (AA) Süleymaniye ofisini ziyaret etti.

Türkiye'nin Süleymaniye Konsolosu Hakan Ertem ve beraberindeki heyetle AA'nın Süleymaniye ofisini ziyaret eden İnam, burada çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnam, AA'nın IKBY'deki Erbil ve Süleymaniye ofislerinden geçilen Sorani ve Kurmanci haberlerin, bölgedeki bazı medya organları tarafından yayınlanan kara propoganda içerikli manipulatif haberlerin önüne geçilmesi konusunda "değerli bir rolü" olduğunu söyledi.

Erbil Başkonsolosu İnam ayrıca dünya çapındaki ağırlığı ve kalitesi açısından tartışılmaz olduğunu belirttiği AA'nın, habeberlerinin güvenirliliği ve kalitesi bakımından da tüm rakiplerinden açık ara önde durduğunu ifade etti.


Yorumlar