Epitelyum İnternet Reklamcılık nedir

Epitelyum İnternet Reklamcılık nedir? Epitelyum nedir, kimindir, sahibi kim? sorularının yanıtı Gürcistan'da yakalanan Atakan Aktoprak'ın kurduğu şirketi merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Epitelyum İnternet Reklamcılık nedir

"İkinci Tosuncuk" olarak bilinen Atakan Aktoprak tarafından kurulan ve 30 binden fazla vatandaşın dolandırıldığı Epitelyum İnternet Reklamcılık İnşaat Turizm Gıda Danışmanlık daha önce batmış ve şirketin sahibi Atakan Aktoprak ortalıktan kaybolmuştu. 

Atakan Aktoprak'ın bulunması için kırmızı bülten çıkartılmış ve yapılan incelemeler sonucunda Türk polisi ile Gürcü polisi Aktoprak'ın Batum'da olduğunu belirlemişti. İki ülkenin polisinin ortak operasyonu ile Aktoprak yakalandı. Epitelyum adındaki şirket hakkındaki bilgiler vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.

EPİTELYUM NEDİR

Çirftlik Bank benzeri bir yöntemle işleyen Epitelyum reklamcılık üzerine çalışan bir şirket olmasının yanı sıra kendi sitesinde yer alan bilgilerde bu alanda Türkiye'de tek olduğunu iddia ediyordu. 

Kendi sitesi üzerinde "Epitelyum group, getmyads ve trafficnetworkads alternatifi olarak hizmete girmiş olan internetten para kazanma sitesidir." olarak kendini tanıtına sözde şirket, Getmyads ve trafficnetworkads sistemi gibi prosedürlerle işlediğini iddia ediyor ve Türk lirası üzerinden jeton alımı yapılarak günde %1 kazanç vaat ediyordu.

Şirket, katılımcılarına şu vaatlerde bulunuyordu: Epitelyum group da jeton fiyatı 150 TL’dir ve her bir jeton getirisi %1 olacak biçimde jeton başına 1,5 liradır. Yani 1500 tl ile sisteme yatırım yaptığımızı düşünecek olursak günlük kazancınız 15 TL olacaktır. Her 10 günde 1 jeton alarak jeton alma ömrünüzü kısaltarak daha süratli kazançlar elde edebilirsiniz.

Epitelyum group reklam pazarlama şirketi olarak hizmet hayatına girmiştir. Aynı getmyads ve trafficnetwork sistemi üzerinden işler. Şirketlere reklam alanı satarak kar elde eder ve bu elde edilen karı üye uygulamalarına dağıtmak üzere paylaştırır. Üyeler yatırım yaptıkça daha çok reklam alanı satın alarak kazançlarını yükseltirler ve ödeme uygulamaları derli toplu bir biçimde işler.

50 TL minimum ödeme talep edebilirsiniz. İlerleyen günler de farklı ödeme seçenekleri ile karşımıza çıkacak olan epitelyum group, Türkiye sektöründe çabucak yayılmaya başlayacaktır. Eğer siz de bu ilklerden olmak istiyorsanız alttaki urlden kayıt prosedürlerinizi tamamlayıp, jeton alarak para kazanmaya başlayabilirsiniz."

Ancak bu vaatlerin hiç biri yerine gelmedi. Ve bu saadet zincirine parasını kaptıran 30 binden fazla vatandaş mağdur oldu.

 

Yorumlar