Engelliler Haftası

- Özel Sporcular Ankara İl Futbol Şampiyonası'nı Ankara Amatör Sporcular ve Spor Adamları Spor Kulübü kazandı

Google Haberlere Abone ol
Engelliler Haftası

ANKARA (AA) - Engelliler Haftası kapsamında Özel Sporcular Spor Federasyonu, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Ankara İl Müdürlüğü tarafından İl Futbol Turnuvası düzenlendi.

Ankara 19 Mayıs Stadı Dış Sahalarında organize edilen turnuvaya, Ankara Amatör Sporcular ve Spor Adamları Spor Kulübü, Ankara Saray Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü ve Ankara Sincan Özel Eğitim Spor Kulübü takımları katıldı.

Turnuvanın finalinde Ankara Amatör Sporcular ve Spor Adamları Spor Kulübü ile Ankara Sincan Özel Eğitim Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada rakibine penaltı atışları sonunda üstünlük sağlayan Ankara Amatör Sporcular ve Spor Adamları Spor Kulübü, şampiyonluğa ulaştı.

Turnuvayı ilk iki sırada tamamlayan Ankara Amatör Sporcular ve Spor Adamları Spor Kulübü ile Ankara Sincan Özel Eğitim Spor Kulübü, kasım ayında Samsun'da düzenlenecek Özel Sporcular Türkiye Futbol Şampiyonası'nda Ankara'yı temsil edecek.

Organizasyonda dereceye girenlere kupa ve madalyalarını, AK Parti 25. Dönem Milletvekili ve AK Parti Genel Merkezi ARGE Birimi Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı ve Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt birlikte verdi.

Turnuvaya katılan futbolcular ise kupa töreninin ardından açtıkları pankartlarla Anneler Günü'nü kutladı.

Yorumlar