Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi Zümrüt Kimdir?

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi Zümrüt karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Google Haberlere Abone ol
Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi Zümrüt Kimdir?

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminde Zümrüt karakterini canlandıran oyuncu filmi izleyenler tarafından merak konusu oldu. Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi oyuncuları Zümrüt Kimdir, kaç yaşındadır, daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi Zümrüt hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

ENES BATUR HAYAL Mİ GERÇEK Mİ? OYUNCULARI

Sosyal medya fenomeni bir ismin hayatını anlatan ilk Türk yapımı olan filmin oyuncuları arasında Enes Batur, Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy, Kerem Fırtına, Uras Benlioğlu, Çağla Demirel, Duru Önver, Efecan Koçyiğit, Başak Karahan, Baturay Anar, Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Şeyda Erdoğan, Burak Güngör, Ruhi Çenet, Kaya Giray, Sarp Atilla, Sude Çınar, Berk Güler, Dila Danışman yer alıyor. 

ENES BATUR KİMDİR?

Polis bir baba ve hemşire bir annenin çocuğu olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde doğdu. Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur, bilgisayar mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürüyor.

ENES BATUR'UN SEVGİLİSİ BAŞAK KARAHAN KİMDİR?

Başak Karahan da Enes Batur gibi Youtuber'dır, kendi Youtube kanalında makyaj, güzellik ve eğlence videoları çekmektedir. Bununla birlikte Başak Karahan, sinema ve televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir.

ENES BATUR'UN ANNESİ (FİLMDE) CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

Ceyda Düvenci, 16 Nisan 1977 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Selanik göçmeni bir baba ve Kırklarelili bir annenin kızı olan Ceyda Düvenci, annesinin yönlendirmesiyle İstanbula gidip Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesinden mezun olur. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesine girer. 1995 yılında Kandemir Kondukun Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa başladı. 1997 yılında Star Tvnin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi.

ENES BATUR HAYAL Mİ GERÇEK Mİ ZÜMRÜT KİMDİR?

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi Zümrüt karakterini canlandıran oyuncu Dila Danışman'dır. Peki, Dila Danışman kimdir? İşte Dila Danışman biyografisi:

Dila Danışman, 13 Eylül 1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. Pera Güzel Sanatlar’dan Flamenko Dans bölümünden mezun oldu. Oyunculuğa başlamadan önce uzun süre flamenko dans dersleri verdi.2011 yılında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde cariye rolünde oynayarak oyunculuk hayatı başladı. Sonra, ‘Sana Bir Sır Vereceğim’, ‘Sen Benimsin’ ve ‘Ankara’nın Dikmeni’ gibi dizilerde rol alarak dikkat çekti. Dila Danışman, aynı zaman da Flamenco dansçısıdır. Dansı sadece hobi olarak değil meslek olarak da yapmaktadır ünlü oyuncu aynı zaman da dans hocalığı da yapmaktadır. Flamenkonun yanı sıra Latin, oryantal ve sirtaki de yapabiliyor.

Filmleri ve Dizileri :Oyuncu :2017 - Yıldızlar Şahidim (Lila) (TV Dizisi)2016 - Çifte Saadet (Gülsen Saadet) (TV Dizisi)2015 - Sen Benimsin (Elvan) (TV Dizisi)2014 - Ankara'nın Dikmeni 2. Sezon (TV Dizisi)2013 - Sana Bir Sır Vereceğim (Çağla Öztürk) (TV Dizisi)2011 - Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)

 

Yorumlar

ÇİĞDEM evet