"Endüstri 4.0'dan Toplum 5.0'a" Toplantısı

ANKARA (AA) - Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ), endüstrideki hızlı değişimlere nasıl uyum sağlayacakları konusunda bilgilendirilmeleri amacıyla organize edilen "Endüstri 4.0'dan Toplum 5.0'a" konulu toplantı...

Google Haberlere Abone ol
"Endüstri 4.0'dan Toplum 5.0'a" Toplantısı

ANKARA (AA) - Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ), endüstrideki hızlı değişimlere nasıl uyum sağlayacakları konusunda bilgilendirilmeleri amacıyla organize edilen "Endüstri 4.0'dan Toplum 5.0'a" konulu toplantı yarın yapılacak.

Türksat AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Türk ekonomisinin can damarı olan KOBİ'lerin endüstrideki hızlı değişimlere uyumu noktasında bilgilendirilmeleri amacıyla düzenlenecek "Endüstri 4.0'dan Toplum 5.0'a" konulu toplantı, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ve Türksat desteğiyle yarın gerçekleştirilecek.

Etkinliğe; organize sanayi bölgesi ve teknokent yöneticileri, kalkınma ajansları, özel Ar-Ge kuruluşları, insan kaynakları yöneticileri ve bilişim sektörünün önde gelen temsilcileri katılacak.

"Endüstri 4.0 Ekosistemi", "Toplum 5.0 (Süper Akıllı Toplum)", "Toplumsal Dönüşümün Yol Haritası" gibi başlıklarla katılımcıların bilgilendirilmelerinin amaçlandığı toplantıda, Türksat Bilişim İş Geliştirme Direktörü Ömer Faruk Çöllüoğlu da "Toplum 5.0'ın Bilişim Altyapısından Ne Anlıyoruz?" konulu panelde konuşmacı olarak yer alacak.

Yorumlar