Endonezya'da teknede patlama meydana geldi

Endonezya'da bir yolcu teknesinde meydana gelen patlama sonucu bir kişi öldü, 13 kişi yaralandı

Google Haberlere Abone ol
Endonezya'da teknede patlama meydana geldi
Endonezya'daki Bali Adası'ndan, Lombok Adası'na sefer yapan yolcu teknesinde meydana gelen patlamada, bir kişinin öldüğü, 13 kişinin yaralandığı bildirildi.

Antaranews'de yer alan habere göre, 35 yolcu taşıyan teknenin henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada, Alman vatandaşı olduğu belirtilen bir turistin hayatını kaybettiği, 13 yolcunun da yaralandığı açıklandı.

Bali Adası Polis Müdürü Anak Agung Made Sudana​ konuya ilişkin açıklamada, patlamanın motor kısmında meydana geldiğini, ancak patlama nedeninin henüz tespit edilemediğini kaydetti.

Teknede, sabah hareket ettikten yaklaşık 10 dakika sonra, iskeleden 200 metre uzaklıkta patlama meydana geldiğini anlatan Sudana, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Kazanın meydana geldiği güzergah olan Bali ile Lombok adaları ülkenin en çok turist çeken bölgeleri olma özelliği taşıyor.

Haziran ayında Papua eyaletindeki Pulau Rani'den Noemfoor Supiori'ye sefer yapan bir tekne içindeki 13 yolcusuyla batmış, 12 kişi hayatını kaybetmişti.

Yorumlar