Ender Saraç neden yok, programı kaldırıldı mı?

Ender Saraç neden yok, programı kaldırıldı mı, soruları ünlü doktoru takip edenler tarafından merakla soruluyor. Peki, nedir son durum Ender Saraç programı neden yok?

Google Haberlere Abone ol
Ender Saraç neden yok, programı kaldırıldı mı?

Ender Saraç neden yok, programı kaldırıldı mı, bir daha yayınlanmayacak mı, neden kaldırıldı, soruları ünlü doktoru takip edenler tarafından merakla soruluyor. Peki, nedir son durum Ender Saraç programı neden yok?

Show TV'de hafta içi her gün 10.15'te ekrana gelen Ender Saraç ile Sağlıklı Günler isimli programın takipçileri şaşkınlık içerisinde.

Çünkü haftanın ilk gününde ekranda Ender Saraç'ı izlemeyi bekleyen takipçiler bir anda neye uğradığını şaşırdı.

Saraç'ın her sabah çıktığı ekranda bu kez farklı bir program vardı. 

Haliyle seyiciler Ender Saraç neden yok diye merakla soruyor. 

Ender Saraç neden yok, programı kaldırıldı mı?
Ender Saraç neden yok, programı kaldırıldı mı?

 

Yaklaşık 4 ay önce kanal yönetiminden yapılan açıklamada, "Show TV'nin sevilen sağlık programı "Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler", yeni sezonuyla ekranlara geri dönüyor." denilerek yeni programın duyurusu yapılmıştı.

İlanda, "Dr. Ender Saraç, Esra Eron ile birlikte yarından itibaren saat 10.15'te hafta içi her gün canlı yayınla seyirciyle buluşacak olan programında sağlık konusunda izleyicilere hayati bilgiler sunacak." denilmişti.

Saraç, "Her gün programda tansiyon, şeker, yorgunluk, unutkanlık, kabızlık vb. konularda bir hekim olarak doğal tedaviler, ipuçları ve formüller vereceğim" derken, Eron ise, "Sağlıkla alakalı bu program vesilesi ile çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Maden bulmuş gibyim." ifadelerini kullanmıştı.

Gelinen noktada ise Ender Saraç'ın programı kaldırıldı.

Programın kaldırılma nedeni bilinmiyor. Saraç en son FOX TV'de yayınlanan bir yarışmada maskeli yarışmacı olarak yer almıştı. Yarışma birçok kesimin tepkisini çekmişti. Reytinglerde istenen sonucu vermeyince de yayından kaldırılmıştı. Saraç'ın ekrana çıkmamasının bu yarışmayla bir ilgisi olup olmadığını bilmiyoruz. 

Kanal yönetiminden izin almadan yarışmaya katılmış olabileceği ve bu nedenle taraflar arasında anlaşmazlık yaşanmış olabileceği belirtiliyor.

Ender Saraç geçtiğimiz hafta programın bittiğini şu açıklamasıyla duyurmuştu: 

1.5 sezon Show tv size her sabah sağlığa yararlı bilgiler vermeye ve en değerli Dr meslektaşlarımı,kıymetli hocalarımızı (para almadan) programa çıkarttık.

Sizlerden harika geri dönüşler aldım,sevginiz ve bilgiye verdiğiniz değer harikaydı.

Bir de üstüne Fox da Maske kimsin sen de Şövalye olduk, klinik ve hasta tempomun yoğunluğu ve yeni bazı önemli projelerimin de olması üst üste gelince bugün programı bitirdik.

Biraz yurt dışı işlerim ve yeni sürprizlerim de olacak.

Yakında yepyeni bir #endersarac ve ülkemiz için yararlı projelerde beni göreceksiniz.

Tabi yoğun hasta bakmaya da devam.

Bana öyle güzel mesajlar attınız ki Burda paylaşmam, aramızda kalsın.

Rabbim herkezin kalbine göre veriyor.

Yarın gece #konya dayım,eh Mevlana ne zaman çağıracağını bilir.

Hem konferansımı Pazar öğlen vereyim hem de sahip olduğum harika güzelliklere teşekkür edeyim.

İyi ki varsınız ne kadar güzelsiniz


 

Yorumlar