En Zayıf Halka başvuru formu ve WhatsApp iletişim hattı

En Zayıf Halka başvuru; ekranların fenomen yarışmalarından biri daha yeniden dönüyor. Atv'de 24 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı başlaması beklenen En Zayıf Halka başvuru formu ve WhatsApp iletişim hattı numarasını sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
En Zayıf Halka başvuru formu ve WhatsApp iletişim hattı

En Zayıf Halka başvuru; televizyon ekranlarının en çok izlenen fenomen yarışmalarından biri daha yeniden seyircinin karşısına dönüyor.

Atv'de 24 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı başlaması beklenen En Zayıf Halka başvuru formu ve WhatsApp iletişim hattı numarasını sizler için derledik.

9 yarışmacının katıldığı yarışmada toplam ödül 80 bin lira. Ancak ödülü sadece bir kişi alabiliyor. En zayıf halkalar birer birer elenirken, en sona kalan ödülü alıyor.

Yarışmada her turda bir kişi elenecek. Elenecek kişiyi de yine yarışmacılar belirleyecek. Yarışmacılar ise en zayıf halkayı elemek için takım halinde çalışmak zorunda.

Peki, "En Zayıf Halka" yarışmasına başvuru nereden ve nasıl yapılıyor?

En Zayıf Halka başvuru formu ve WhatsApp iletişim hattı

En Zayıf Halka 24 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle Atv ekranlarında başladı.

WHATSAPP İLETİŞİM HATTI

En Zayıf Halka WhatsApp iletişim hattını henüz açmadı. Açtığı anda buradan sizlerle paylaşılacaktır.

Yorumlar

Meltem Programinizi izledim sorulariniz gayet iyi ama bir edebiyat mezununa sadece edebiyat soruları sormanz iyi değil, genel kültürü ölçmek lazmdi.bir de bilenler eleme ile gidiyor ve en zayf olan finale gidiyor adaletsizlik oluyor. Kim en az yanlş yaptysa o gitmeli. Osman'ın gitmesine sinir oldum
Mesut Hani numara nerede, şeref siz misiniz
Mesut Hani numara nerede amk.