En Uygun Konut Kredisi Hesaplama

En uygun konut kredisi ile ev almak isteyenlere faizsiz ev sahibi olmak finans kuruluşları ile çok kolay. Ev kredisi kullanmadan kredisiz peşinatsız taksitle ev sahibi olma imkanı

Google Haberlere Abone ol
En Uygun Konut Kredisi Hesaplama

Türkiye'de bir çok banka düşük konut kredisi faiz oranları ile vatandaşı ev sahibi olmaları için kampanyalar başlattı. Kredi Tutarı 200.000 TL ve Kredi Vadesi 10 Yıl (120 Ay) olan kampanyalar vatandaş tarafından ilgi gördü.

En uygun konut kredisi ev almak

En uygun konut kredisi ev sahibi olmak için vatandaşlar bu kampanyalara ilgi gösterdi.

Ancak en uygun konut kredisi ev almak için avantaj sağlasada aslında konut kredi faiz ödemeleri vatandaşlar üzerine büyük bir yük getirmektedir.

Yüksek taksit tutarları bu durumun cazip kısmını ortadan kaldırdı. Bir de kredibilitesi kötü olan vatandaşlar için durum çokta olumlu olarak değişmedi. Bankaların uyguladığı sıkı kredibilite kriterine takılan vatandaşlar farklı alternatiflere yöneldi.

En uygun konut kredisi kira öder gibi

En uygun konut kredisi yerine kira öder gibi ev sahibi olmak için faizsiz finans firmalarına yöneldi. Faizsiz finans desteği sunan bu firmalar vatandaşın ev ve araba sahibi olmalarının yolunu açmış oldu. Kredibilite kriteri yerine kredisiz şekilde faizsiz taksitle ev alma imkanlarını sunan firmalar, kira öder gibi ev sahibi olmanın da karşılığı olmuş oldular. En uygun konut kredisi faizsiz ev alma yolunda hassasiyeti olanlarında önünde büyük bir engeldi.

Konut Kredisi Faizsiz Ev

Faizsiz finans kurumları bu durumu da tersine çevirdi. Bankaların uyguladığı yüksek faizli konut kredisi yerine senetle peşinatsız ev almayı ve bunu yaparken hiç bir faiz ödememeyi de garanti olarak sunan bu sistem yoğun ilgi odağı olmuş oldu.

Konut kredisi ev almak için bir yöntem olsa da faizsiz finans kuruluşları bu yöntemle ev sahibi olmanın sadece bankaya yaradığını vatandaşlara ise yıllarını ipotek altına vermeleri olduğunu gözler önüne serdi.

Ev Kredisi Ev Sahibi Olmak

Konut kredisi ev sahibi olmak için tek yöntem değil diyen faizsiz finans kuruluşları, ev almak ve ev sahibi olmak için kendilerinin sunduğu kredisiz ev ve faizsiz ev kampanyalarını vatadaşlara sunuyor. Türkiye'nin bir çok kentinde şubeleşen faizsiz finans kuruluşları, konut kredisi yerine kira öder gibi ev almayı Türkiye'nin en uç noktasında da teşvik etmeye devam ediyor.

Konut kredisi altında ezilen vatandaşların faizsiz ev almak için gittiği faizsiz finans kuruluşları şimdiden yüzbinlerce aileyi ev ve araba sahibi yapmış durumda.

Bu sistem sayesinde vatandaşlar konut kredisi hesaplama ile uğraşmadan ev almak için en yakın faizsiz finans kuruluşlarının şubelerine artık çok rahatça gidebiliyor. Bu sayede vatandaşlari kredibilite durumları ne olursa olsun hayatlarından artık bu cümleleri çıkarmış oldu;

  • konut kredisi hesaplama ev sahibi olmak
  • konut kredisi hesaplama kira öder gibi
  • konut kredisi hesaplama faizsiz ev
  • ev kredisi ev almak
  • ev kredisi ev sahibi olmak
  • ev kredisi kira öder gibi
  • ev kredisi faizsiz ev

 

Artık bu cümleler yerine senetle ev, kredisiz ev, peşinatsız ev, taksitle ev gibi yeni arama kelimeleri ve bu kelimeleri gerçeğe dönüştüren faizsiz finans kurulışları gelmeye başladı. 

 Örnek olarak açıklamak gerekirse;

120 - 150 AY ödeme imkanı ile 300.000 TL bir ev için bankaya ödeyeceğiniz tutar; 560.827 TL. Üstelik taksit tutarı 3.739 TL/aylık

120 - 150 AY ödeme imkanı ile 300.000 TL bir ev için Faizsiz Finans Kuruluşlarına ödeyeceğiniz tutar; 330.000 TL. Üstelik taksit tutarı 2000 TL/aylık

Yorumlar