En ucuz tatil yerleri her şey dahil ne kadar?

En ucuz tatil yerleri her şey dahil ne kadar, ucuz otel fiyatları, devremülk, villa, bungalov ve çadır kamplar en uygun tatil nerede yapılır?

Google Haberlere Abone ol
En ucuz tatil yerleri her şey dahil ne kadar?

En ucuz tatil yerleri her şey dahil ne kadar, 2022 yılında ucuz otel fiyatları, devremülk, villa, bungalov ve çadır kamplar en uygun tatil nerede yapılır?

En ucuz tatil yerlerini seçip beğenirken sizler için öncelikle güvenilir olması gerekir. Çünkü işin içine aşırı derecede ucuzluk girdiği andan itibaren mutlaka dolandırıcıların hedefi olma ihtimaliniz var. Bir yer ederinden daha fazla indirimli satılıyorsa bu satış işleminden şüphelenmeniz gerekiyor. Türkiye genelinde ortalama otellerin fiyatları, özellikleri değişmedikçe, aynıdır. Tabii ki 7 yıldızlı hatta üzeri ultra lüks oteller ile tatil beldelerindeki sıradan 5 yıldızlı otellerin fiyatları bir olmaz. Ancak yine de ucuz tatil yapayım derken dolandırılmamaya dikkat ediniz.

Bütün ihtimalleri göz önünde bulundurarak sizlere güvenilir adreslerden bilindik ama ucuz daha doğrusu rakiplerine göre daha uygun olan otelleri bularak burada listelemek istiyoruz. İşte en ucuz tatil yerleri her şey dahil otelleri:

Ege ve Akdeniz Bölgesinde denize sıfır veya denize yakın otellerde ortalama her şey dahil tatil fiyatları en ucuz 16 bin 400 TL'den başlıyor.

İki yetişkinin bir haftalık tatili için örnek vermek gerekirse;

Le Monde Beach Resort Hotel, İzmir Dikili'de 6 gecelik bir tatil için 16 bin 400 TL ödemeniz gerekiyor.

İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan Notion Kesre Beach Hotel-Spa'da bir haftalık tatil için 17 bin 900 TL gözden çıkarmak gerek.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde en ucuz her şey dahil otel bir haftalık 19 bin 175 TL ile Flora Garden Ephesus öne çıkıyor.

Yine Kuşadası'nda Gözelçamlı'da bulunan Palm Wings Beach Resort - Spa bir haftalık yüzde 25 indirimli tatil imkanı sunuyor. İndirimli fiyatı ise 21 bin 150 TL'dir.

İzmir'in Çeşme ilçesinde en ucuz her şey dahil otelleri arasında öne çıkan otel ise Zigana Resort Alaçatı hotelidir. Yüzde 22 indirim kampanyası bulunan bu otelde bir haftalık tatil 53 bin liradan başlıyor.

Yukarıda sıraladığımız oteller genel olarak denize sıfır otellerdir.

Deniz uzak veya iç kesimlerdeki otellerde ise haftalık 4-5 bin liraya kadar tatil imkanı bulunuyor.

Ayrıca Tatil Köylerinde devremülk tarzı tatil yapmak isterseniz yine ortalama haftalık 5-6 bin liraya uygun bir tatil yapma imkanınız olur; ancak bu durumda genellikle her şey dahil olmuyor. Devremülk kiralama yöntemiyle tatil durumunda genel olarak yeme içme işlerini kendiniz çözmek durumundasınız. Zaten mutfak, araç ve gereçleri bulunduğu için ev ortamında yemek yapma imkanı bulunuyor. 

 

Yeni Güncel Bilgiler Ekleniyor...


 

Yorumlar