En iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi

Bilim Kurgu filmi izlerken doğan olarak dikkat edilen en önemli özelliklerden biri de filmin güzel olması ve herkes tarafından beğeniliyor olmasıdır. 2018 yılında izlenebilecek filmlerden bir kaçını sizler için derledik. İşte 'en iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi'

Google Haberlere Abone ol
En iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri

Okulların tatil olmasını fırsat bilen aileler çocuklarıyla birlikte tatil beldelerine veya ailelerinin yanına akın etti. Tatil süresince boş vakitleri güzelce değerlendirmek isteyenler ise boş zamanında güzel filmler izlemek istiyor. IMDb puanı yüksek ve 2018 yılında vizyona girmiş filmleri izlemek isteyenler internet üzerinden araştırmalarına başladı. En iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi... 2018 yılına damgasını vuran Marvel'in en başarılı yapımları Avengers: Infinity War ve Ant-Man ve Wasp gibi başarılı filmleri sizler için derledi. İşte en iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi

1- Avengers: Infinity War

En iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi

Listemizin ilk sırasın pek çok kişi tarafından izlenmiş ve en beğenilen filmler arasında yer alan Avengers: Infinity War filmi. IMDb puanı 8.9 olan film yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kırarak pek çok rekoru alt üst etti. Yenilmeler serisinin son filminde Marvel'ın en karizmatik süper kahramanları yeni maceralarında bir kez daha bir araya geliyor. Dünyanın gördüğü en büyük tehditlere karşı savaşan kahramanların verdiği mücadeleyi konu alan filmde Marvel'ın pek çok kahramı da yer alıyor. Iron Man, Hulk, Thor, Kaptan Amerika bunlardan sadece bazıları.

2- Başlat: Ready Player One

En iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi

Listemizin ikincisi sırasında yine en çok izlenen ve en çokm beğenilen filmlerden biri var. Başlat: Ready Player One isimli film 2045 yılında geçmektedir. Gerçek yaşamın stresinden kaçmak isteyen insanlar The Oasis adındaki bir oyunda varoluşlarını kanıtlamaktadır. Oyunun geliştiricisi Jammes Halliday ölmeden önce aldığı video kaydında oyunun içinde bir anahtar gizlediğini ve o anahtarı bulacak olanın 500 milyar $ ödülün sahibi olacağını açıklar. Oyunu kazanan aynı zamanda oyunun tam kontrolünü de ele geçişmiş olacaktır. Kahramanımız Wade Watts işte bu noktada devreye girer.

3- Ant-Man ve Wasp

En iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi

Listemizin üçüncü sırasında 2018 yılında vizyona giren ve en beğenilen filmlerden birisi yer alıyor. IMDb puanı 7,6 olan film pek çok eleştirininde odağı haline gelmiş durumda. ABD yapımı olan filmde yine süper kahramanlar var. Baba olmakla Ant-Man olmayı dengelemeye çalışan Scott Lang filmimizin baş kahramanı konumunda yer alıyor.

4- Rampage: Büyük Yıkım

En iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi

Aksiyon sahneleriyle dolu olan filmin başrolünde Dwayne Jhonson yer alıyor. Primat uzmanı Davis Okoye insansı maymunlarla çok iyi anlaşmaktadır. İki yaşındayken kurtardığı bir gorille çok iyi anlaşan Davis onu dostu gibi görüyor. Ancak yapılan bir deneyde yaşanan kaza sonrası Davis'in yakın dostu bir anda normalden daha fazla büyümeye başlar.

5- Labirent: Son İsyan

En iyi ve en çok izlenen bilim kurgu filmleri listesi

Tüm serileri beğeniyle izlenen Labirentin son seri filmi yine büyük beğeni topladı. Labirent (Maze Runner) üçlemesinin son bölümünde Thomas (Dylan O'Brien) labirenti yenmi ve Alev Deneyi'ni geçmiştir. Ancak içeride kalan arkadaşlarını kurtarmak için beraberindeki kaçak arkadaşlarıyla birlikte WCKD kontrolündeki 'Son Şehir'e girecek, ölümcül 'Işıl' hastalığının tedavisinin bulunması için akıl almaz bir mücadele içine girecektir.

Yorumlar