En İyi Karne Hediyeleri MediaMarkt’ta

MediaMarkt Türkiye çok farklı kategorilerden hediye alternatifleri sunuyor. Bu ürünler arasında ise tabletler, kulaklıklar, dizüstü bilgisayarlar veya oyun konsolları dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
En İyi Karne Hediyeleri MediaMarkt’ta

Okulların tatil olmasına çok az bir süre kalmışken henüz hangi hediyeyi alacağına karar veremeyen ebeveynlere MediaMarkt Türkiye çok farklı kategorilerden hediye alternatifleri sunuyor. Bu ürünler arasında ise tabletler, kulaklıklar, dizüstü bilgisayarlar veya oyun konsolları dikkat çekiyor.

Okulların tatil olmasına çok az bir süre kalmışken henüz hangi hediyeyi alacağına karar veremeyen ebeveynlere MediaMarkt Türkiye çok farklı kategorilerden hediye alternatifleri sunuyor. Bu ürünler arasında ise tabletler, kulaklıklar, dizüstü bilgisayarlar veya oyun konsolları dikkat çekiyor.

Önümüzdeki Cuma günü okullarda “tatil zilinin” uzaktan eğitimle de olsa çalacak olmasının ardından milyonlarca öğrenci yarıyıl tatiline girecek. Hem pandemi koşulları hem de yoğun bir öğrenim döneminin ardından dinlenme fırsatı bulacak öğrencileri şimdiden karne hediyesi heyecanı sardı. Bu konuda birçok hediye alternatif bulunurken MediaMarkt Türkiye, ebeveynlere hem çocukların gelişiminde faydalı olacak veya onları sevindirecek hem de dijital çağdan kopmamalarını sağlayacak bir sürü hediye seçenekleri sunuyor. 

Tabletler ve dizüstü bilgisayarlar her zaman faydalı olacak

Uzaktan eğitim döneminin ön plana çıkan kategorilerinden olan tabletler ve dizüstü bilgisayarlar, çocuklarının ihtiyacını karşılamak isteyen ebeveynler için ideal bir hediye fırsatı olarak dikkat çekiyor. Çocukların tatilde faydalanacağı vaktin yanı sıra okullar açılınca da tabletlerin aktif bir şekilde kullanılacak olması, ebeveynlerin öncelikli olarak bu ürünlere yönelmesine neden oluyor. MediaMarkt Türkiye’de çok geniş bir fiyat aralığında tablet seçeneği bulunurken bu ürünlerde taksit ve alışveriş kredisi fırsatı da sunuluyor. Tabletlere ek olarak hem eğitim hem de oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden olan dizüstü bilgisayarlarda da MediaMarkt’ın çok geniş bir ürün seçeneği bulunuyor. Dizüstü bilgisayarların başlangıç fiyatları tabletlere nazaran biraz daha yüksek olurken bu ürünler kullanıcılarına çok daha geniş bir deneyim sunuyor.

Çocukların en çok istediği hediyelerin başında oyun konsolları geliyor

Video oyunlardan bahsederken, oyun konsollarının da hem çocuklar hem de ebeveynleri için muhteşem bir hediye seçeneği olacağını eklemek gerek. Yüzlerce oyun seçeneği sunan oyun konsolları, her yaştan ve zevkten insana hitap edebilen bir hediye olacaktır.

Karnesi güzel gelen çocuklara akıllı telefon  

Hayatın vazgeçilmezi olan akıllı telefonlar, çocukların da en çok talep ettiği ürünler arasında yer alıyor. Bu kategoride yılın neredeyse tamamında birçok markada özel indirimler sunan MediaMarkt Türkiye, ürünün fiyatına göre taksit veya kredi fırsatı da sunuyor. Çok geniş bir fiyat aralığına sahip akıllı telefonlar genel olarak; bellek kapasitesi, işletim sistemi, kamera, ram boyutu veya ekran boyutu özellikleriyle birbirlerinden ayrılıyor. Bu konuda hangi ürüne yöneleceği konusunda karar veremeyen ebeveynler MediaMarkt’ın personellerinden destek alabilirler.

Bu ürünlerin yanı sıra daha ufak veya sade bir hediye almak isteyenler, elektronik ürün aksesuarlarına yönelebilirler. Kulaklık, akıllı saat veya bileklikler gibi ürünler bu kategoride başı çekerken telefon veya oyun konsollarına alınacak aksesuarlar da çocukları mutlu edecektir. Örneğin müzik dinlemeyi seven veya yeni bir kulaklığa ihtiyacı olan çocuklara kulaklık kategorisinden ürün hediye edilebilir. Bu noktada kablolu, kulakiçi, kulaküstü, bluetooth veya spor kulaklığı seçeneklerinden, kullanım alanına uygun ürün tercih edilmeli.

Akıllı saat veya bileklikler ise kullanıcılarına günlük aktivitelerden sağlık alanına kadar birçok alanda çeşitli uygulama sunuyor. Bu ürünler temelde bileklik ve saat olarak ikiye ayrılırken bileklikler daha ulaşılabilir fiyatlı olmalarıyla önemli bir hediye seçeneği olarak ön plana çıkıyor. 

Çocukları bilinçlendirecek bir “kutu oyunu”

Bu ürünlere ek olarak aile bireylerinin katılımıyla oynanabilen kutu oyunları da ilgi görüyor. Çocukların bilinçlenmesi adına büyük katkı sağlayacak Dünyanın Geleceği oyunu, Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında ilan edilen 17 küresel amaç ve alt hedeflerinden yola çıkarak hazırlandı ve oyunu tüm aile beraberce oynayabiliyor. Oyun; iklim değişikliği, sorumlu üretim ve tüketim, temiz enerji, nitelikli eğitim, açlıkla mücadele, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konularda farkındalık yaratıyor, eğlenirken öğrenmeyi hedefliyor.

Yorumlar