En iyi bebek arabası hangisi, Travel sistem bebek araba fiyatları ne kadar?

En iyi bebek arabası hangisi, Travel sistem bebek araba fiyatları ne kadar? Travel sistem bebek arabası ne demek, kullanışlı mı, özellikleri, fiyatları bakımından hangisini almalı?

Google Haberlere Abone ol
En iyi bebek arabası hangisi, Travel sistem bebek

En iyi bebek arabası hangisi, Travel sistem bebek araba fiyatları ne kadar? Travel sistem bebek arabası son dönemlerde anne ve babalar tarafından sık sık duyulan ve çok tercih edilen bir araba çeşididir. Yeni bebek bekleyen veya küçük bebekleri olan ebeveynler, dışarı çıkarken daha rahat edebilmek için alternatif bebek arabalarını araştırıyor. Travel sistem, "seyahat sistemli" bebek arabaları taşınabilen arabalar için kullanılıyor. Son yıllarda hem taşınabilir hem de açılıp kapanabilir bebek arabası türleri çok revaçta. 

Özellikle küçük otomobili olan yeni evli çiftler için açılıp kapanabilen bebek arabaları tam isabetli bir tercih oluyor. Malum bebek sahibi olan anneleri bazen dışarı çıkmak istemezler. Ancak her insanın dışarı çıkmaya ve gezip dolaşmaya ihtiyacı olduğu gibi yeni annelerin buna daha fazla ihtiyacı var. Bebekle dışarı çıkmak insanı düşündürse de yeni bebek arabalarıyla bu hayli kolay bir hale gelmiş durumda. 

Travel sistem bebek arabası ne demek, kullanışlı mı?
Travel sistem bebek arabaları arasında en pahalı olan Mima Xari 

 

Bebek arabası alırken öncelikle travel sistem arıyorsanız pusetine dikkat etmeniz, gölgelik ve yağmurluğunun olup olmadığının ve en önemlisi ayak ya da el freninin olup olmadığına bakmanızdır. Kolaylıkla sökülüp takılabilen bir pusetinin olması sizin için son derece rahatlık olur. Bebek arabasıyla seyahatiniz bittikten sonra uyuyorsa şayet bebeğiniz pusetiyle birlikte alıp arabaya monte edebilirsiniz. Ve tabii ki pusetin, otomobil gibi arabaların arka koltuklarına monte edilmesi için gerekli olan geçirme yerlerinin bulunması gerekiyor. Buna da dikkat etmeli. 

Travel sistem bebek arabası ne demek, kullanışlı mı?
Mercedes Benz Travel Sistem Bebek Arabası

 

TRAVEL BEBEK ARABALARININ ÖZELLİKLERİ

Travel sistem bebek arabalarının özellikleri saymakla bitmez. ana kucağı puset, taşıma koltuğu, çok fonksiyonlu emniyet kemerleri, yağmurluk, kışlık ayak örtüsü, pratik katlanma, birden fazla derecede ayarlanabilen tente, oturma ünitesiyle birlikte katlanabilme, ayarlanabilen kol sistemleri, çıkarılıp takılabilen ön bar sistemleri, alt sepetler, ABS fren butonları, oturma, dinlenme ve yatma pozisyonlarına ayarlanabilme, ayakla ayarlanabilen fren sistemi, tekerlekleri dahil bütün parçaları pratik bir şekilde anında takılıp sökülebilmesi gibi özellikler birçok markanın arabalarında mevcut.

TRAVEL BEBEK ARABA MARKALARI

Piyasada şu anda en bilindik bebek arabası markaları şunlardır: Mima Xari, Uppababy Vista V2, Mercedes Benz Amg GT, EasyWalker Harvey, Mamas-Papas, Inglesina Trilogy, Hartan Vip, Mima Zigi, Anex, Lecrec Hexagon, Peg Perego New Book, ABC Design Salsa 4, Kinder Kraft, Bagi, Doona, Prego, Greentom, Kanz Xgo Gold Rose, Kraft Book, Yoyko Easyo, Pierre Cardin, Chicco, Huggy Egg, Kraft Glow, Bbay Merc, Kraft Extreme, Cybex, Joie Versatrax, Lorelli, Elele Allroad, Rose Mose, Baby Plus, Graco Breaz, Sunny Baby, Otto Plus, Tommy Baby, Fred Mayer, Gubi Passo, Hattrick Baby, Rose Mose, Mamma, Duux Apex, Cubby, Mooly, Baby Home, Joell New Truva, Fred Mayer, Foun Baby, Lets Go Bab, Jimmy Baby...

Bu markalar arasında en pahalı olanı en başta yer lana Mima Xari markasıdır. Mima Xari bebek arabalarının fiyatları 50 bin liraya kadar çıkabiliyor. En sağlam ve en özellikli arabalar da doğal olarak bu markanın çatısı altında bulunuyor. 

TRAVEL BEBEK ARABALARI FİYATLARI

En pahalı bebek arabası markalarının içinde ikinci sırada Uppa Baby Vista markası geliyor. Bunun fiyatı da yine 32 bin lira civarında. 

Üçüncü olarak en pahalı bebek arabası Mercedes Benz'in AMG GT versiyonudur. Mercedes bebek arabasının fiyatı ise 30 bin lira civarında seyrediyor.

Fiyatlar 1500 liradan başlayarak 50 bin liraya kadar çıkabiliyor. En ucuzu doğal olarak en az fonksiyona sahip sade ve kısıtlı özellikleri olan arabalardır. En çok özelliği olan, en kalitelisi ise yine doğal olarak en pahalı olanıdır. 

En uygun veya en ucuz fiyatlı bebek arabası ise yukarıdaki listenin en sonunda yer alan Jimmy Baby bebek arabalarıdır. Bunların fiyatları 1500 lira civarında. 

En pahalı olan ile orta fiyatlı olanların özellikleri genel olarak birbirine yakın olur.

TRAVEL BEBEK ARABASI YORUM

Editör seçimini veya bizim yorumumuzu soracak olursanız Türkiye'de en çok tercih edilen bebek arabalarının fiyatları ortalama 3 bin -7 bin lira arasında değişen fiyatlara sahip olan bebek arabalarıdır. 

Bu fiyat aralığındaki bebek arabaları genel olarak özellikleri bakımından iş görür seviyededir. Bebeğinizi rahatlıkla dışarı çıkarabileceğiniz, pusetinde yatırabileceğiniz, pusetini çıkararak yanınızda taşıyabileceğiniz ya da arabaya monte edebileceğiniz özellikleri barındırırlar. 


 

Yorumlar