En genç milletvekili Rümeysa Kadak kaza yaptı

TBMM'deki en genç milletvekillerinden biri olan Rümeysa Kadak trafik kazası geçirdi. Rümeysa Kadak, dünyanın en genç ikinci; Asya kıtasının ise en genç milletvekili olarak tarihe geçmiş durumda.

Google Haberlere Abone ol
En genç milletvekili Rümeysa Kadak kaza yaptı

TBMM çatısı altında görev yapan en genç milletvekillerinden birisi olan TBMM Katip Üyesi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Sakarya'da geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Milletvekili Kadak, sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahalesiyle olayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Son Dakika haberine göre seçim bölgesi İstanbul'dan Ankara'ya dönen Meclis'in en genç vekillerinden Kadak'ın makam aracı, Anadolu Otoyolu'nun Sakarya çıkışı yakınlarında bir TIR ile bariyerler arasına sıkıştı.

Sağlık ekipleri, kazayı sıyrıklarla atlatan Rümeysa Kadak ile annesi, danışmanı ve şoförüne olay yerinde müdahale etti.

Son seçimlerde AK Parti sıralarından TBMM'ye girmeye hak kazanan Rümeysa Kadak, dünyanın en genç ikinci milletvekili unvanını elinde bulunduruyor. Kadak'ın Asya kıtasının en genç milletvekili olduğu biliniyor.

Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümü mezunu olan Rümeysa Kadak 23 yaşındadır. Kadak'ın Londra'da yüksek lisans eğitimi ise devam ediyor.

Kadak 2018 yılında AK Parti İstanbul Milletvekili olarak TBMM'ye girdi. Halihazırda TBMM Katip Üyesi olarak görev yapıyor.

Yorumlar

Yener Boş yol dururken, emniyet şeridine girmiştir kesin, Emniyet şeridinden güdilmezse o yol yoldan sayılmaz :)