En büyük hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek

13 yaşındaki Mehmet Selim Yüce kanser hastalığı ile mücadele ediyor. Ağabeyi kardeşinin hayallerini gerçekleştirmek için sosyal medyadan kampanya başlattı. Mehmet Selim'in en büyük hayallerinden biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek.

Google Haberlere Abone ol
En büyük hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek

Kanserle mücadele eden 13 yaşındaki Mehmet Selim bir an önce iyileşmek ve hayallerini gerçekleştirmek istiyor. En büyük hayallerinden biride Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek. Mehmet Selim'in hayallerinin gerçekeştirilmesi için sosyal medyadan kampanya başlatıldı. Kampanyaya kullanıcılar büyük destek veriyor.

Her şey 13 yaşındaki Mehmet Selim Yüce "biraz gülsün" diye... Bingöl'de yaşayan Mehmet Selim'in 7 kardeşi var. Babası Mahşuk Yüce (62) 2013'te geçirdiği felç nedeniyle konuşmakta zorlanıyor. Sağ kolunu kullanamıyor. Eşi ve çocuklarının yükünü ise anne Fatma Yüce (56) taşıyor. Çift, çocukları Enes'i lösemi, Selma'yı ise akciğer kanseri nedeniyle iki yıl arayla kaybetti. 15 yaşındaki kızları Medine'de ise kalıtsal nörolojik bir rahatsızlık olan ve ağır sakatlığa yol açan "Ataksi Telenjiektazi" hastalığı tespit edildi. Medine'nin kansere yakalanma riski yüksek. Mehmet Selim Medine'nin bir küçüğü. O da lenfoma kanseriyle mücadele ediyor. Kanser tedavisi nedeniyle 28 Mayıs'tan bu yana Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji ve Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyor.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I GÖRMEK İSTİYOR

Yaşam savaşı veriyor Mehmet Selim; hayata tutunmak, hayallerini gerçekleştirmek istiyor. Ağabeyi Kenan Yüce, kardeşi için Twitter'dan dua istedi ve kardeşinin hayallerini paylaştı. Bingöl'de lunapark olmadığı için iyileşip İstanbul'da lunaparka gitmek isteyen Mehmet Selim'in en büyük arzusu, Diyarbakır'da doğum yapan ablası Emine Çelik'i (22) ve yeğenini, bir de çok sevdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek. Ağabey "Tek isteğim kardeşimin mutlu olması" diyor.

KAMPANYA SES GETİRDİ

Mehmet Selim, tedavi nedeniyle saçlarını kestirmiş. Ağabeyinden de saçlarını kestirmesini istemiş. Kardeşi için saçlarını kazıtan ağabey sayesinde sosyal medyada da bir kampanya başladı. Ağabey gibi saçlarını kazıtan sosyal medya kullanıcıları, Mehmet Selim'in hayallerini gerçekleştirebilmesi için çabalıyor.

Yorumlar