Emre Belözoğlu kararından vazgeçti

Sezonun bitiminden hemen sonra yaptığı açıklamada futbolu bıraktığını belirten Emre Belözoğlu, kararından vazgeçti.

Google Haberlere Abone ol
Emre Belözoğlu kararından vazgeçti

Süper Lig sezonunun bitiminden sonra futbolu bıraktığını belirten tecrübeli futbolucu Emre Belözoğlu, kararından vazgeçti. Henüz kesin değil, ancak yıldız futbolcu bir yıl daha oynama niyetinde olduğunu çevresine söyledi.

Hürriyet Spor'dan Tahir Kum, Emre Belözoğlu'nun futbolu bırakma kararından vazgeçtiğini, bir yıl daha oynamak istediğini yazdı. 

Kum, konuyla ilgili ilk bilgileri Emre'nin çevresinden aldığını, daha sonra da kendisini arayarak teyit ettiğini ifade etti. 

İşte Kum'un yazısından ilgili bölüm:

Süper Lig’in 27.haftasıydı... Fenerbahçe’nin emektar futbolcusu Emre Belözoğlu sürpriz bir açıklama yaparak, “Büyük ihtimalle 7 hafta sonra futbol benim için bitecek” ifadesini kullanmıştı. Ve o 7 hafta bitti...

Çaykur Rizespor karşısında son kez sahaya çıkan Emre, maçın 63. dakikasında kaptanlık pazubendini 16 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz’ın koluna takarak, hem sahadaki hem kenardaki hem de tribündekilerin alkışları arasında yeşil sahalara veda etti.

Emre, maç sonrası yaptığı açıklamada iki gün içinde basın toplantısı düzenleyerek bundan sonraki yol haritası hakkında bilgi vereceğini duyurdu.

Öyle ki, Fenerbahçe’deki yeni görevi de belirlenmişti. Kendisi de yeşil sahalara veda etmeden transfer çalışmalarına start vermişti. Yeni sezonda Fenerbahçe’nin sportif direktörü olacaktı.

Derken, önceki gün Zorlu’da karşılaşıp sohbet ettiğimiz önemli bir isim konu Emre’ye geldiğinde, futbolu bırakma kararından vazgeçerek 1 yıl daha oynayacağını söyledi.

“Bence doğrusu da bu zaten” diye de ekledi.

Şaşırdım. “Evet, Emre bir yıl daha oynamak istiyor. Maşallahı var, oynar da” dedi.

Emre’yi dün telefonla arayarak hem duygularını sorduk hem de bu önemli ismin kendisiyle ilgili sözlerini aktardık. Cevap olarak şunları söyledi:

“Ben kararımı vermiştim ama ailem futbola devam etmem için çok baskı yapıyor. Evet, küçük de olsa böyle bir ihtimal var ama netleşen bir şey yok. Her şey 1-2 gün içinde belli olacak.”

Bu sözlerin ışığında Emre, iki gün sonra düzenleyeceği basın toplantısında, “1 yıl daha futbol oynayacağım” derse şaşırmayın. Benden söylemesi...

GENÇ KADIN DEHŞETİ YAŞADI

 

Yorumlar