Emrah Akyıldız kimdir? Pendik'te öldürülen Emrah Akyıldız, nerelidir, neden öldürüldü? Katili kim?

Emrah Akyıldız Pendik'te düzenlenen kanlı saldırı sonrası hayatını kaybetti. Akyıldız'ı katleden kişinin yaklaşık bir haftadır onu takibe aldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Emrah Akyıldız kimdir, nerelidir, neden öldürüldü?

İstanbul'un Pendik ilçesinde dün yaşanan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin iş insanı Emrah Akyıldız olduğu ortaya çıktı. 

EMRAH AKYILDIZ KİMDİR?

Emrah Akyıldız, İstanbul Pendik'te ikamet eden 1986 doğumlu bir iş insanıdır. Önceki gün düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ölümüne neden olan olayın faili ile ilgili de yeni bazı detaylar ortaya çıktı. İddiaya göre katil yaklaşık bir haftadır Akyıldız'ı yakından takip ediyordu. 

İstanbul Pendik'te meydana gelen kan donduran bir olayda, 37 yaşındaki iş insanı Akyıldız, ATM'den para çekerken silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan incelemelerle saldırganın kimliği ve detaylar ortaya çıktı.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri, olayın hemen ardından Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği koordinasyonunda harekete geçti. Çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri incelenerek, şüphelinin kaçma anı tespit edildi. Bu çalışmalar sonucunda, 36 yaşındaki H.I.'nın katil zanlısı olduğu belirlendi.

OLAYDAN ÖNCEKİ HAREKETLER

Araştırmalar, H.I.'nın iki gün önce, 21 Aralık Perşembe günü, Gürcistan uyruklu 45 yaşındaki N.T. ile Pendik'teki bir otele giriş yaptığını gösterdi. Olay sabahı, şüpheli H.I. ve N.T.'nin otelden birlikte ayrıldıkları görüldü.

Emrah Akyıldız kimdir, nerelidir, neden öldürüldü? Katili kim?

Şüphelinin fotoğrafı, olayın görgü tanıklarına sunuldu ve H.I., görgü tanıkları tarafından da teşhis edildi. Ayrıca, zanlının olay yerinde 10 gün önce keşif yaparken gezindiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan aramalarda, zanlının kaçarken attığı tabanca, bir çift beyaz renk bluetooth kulaklık, bir adet siyah bere, ve çeşitli mermi kovanları bulundu. Zanlının yakalanması için çok yönlü çalışmalar sürdürülüyor.

KANLI PUSU

Pendik'te meydana gelen olayda, Akyıldız'ın ATM'de işlem yaparken saldırgan tarafından başına ateş edildiği belirlendi. Olayın ardından Emrah Akyıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırganın kaçış anı da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ve sağlık ekipleri, Akyıldız'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda, Akyıldız'ın cesedi adli tıp morguna kaldırıldı. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar