Emniyet Müdürü Ağırlar, lise öğrencileriyle bir araya geldi

Bitlis Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.Okul tarafından başlatılan 1. Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında Bitlis Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, öğrencilerle buluştu....

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürü Ağırlar, lise öğrencileriyle bir araya geldi

Bitlis Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Güzeldere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Okul tarafından başlatılan 1. Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında Bitlis Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, öğrencilerle buluştu. Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, öğrencilerle yapmış olduğu söyleşide, ilk olarak 15 Temmuz darbe girişiminden bahsetti. 15 Temmuz gecesi Ankara’da İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev başında olduğunu dile getiren Ağırlar’ın konuşması, zaman zaman öğrencilerin alkışları ile kesildi.

Konuşmasında Okul Müdürü Serdar Durer’e hazırladığı ortamdan ötürü teşekkür eden Yaman Ağırlar, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Okul Müdürü Serdar Durer ise, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, “15 Temmuz gecesi acıdır ki devletimizin içinde yuvalanmış bir kesim hain, masum kolluk kuvvetlerinin ve milletin kanını akıtarak halkın iradesine kast etmek istemişler. 27 Mayıs 1960, 12 Mart 1971 ve 12 Eylül 1980 askeri müdahaleleri ile 28 Şubat 1997 post modern darbeleri ülkemizde çok büyük tahribatlar oluşturmuştur. Yeni yeni toparlanmaya başlamış olan ülkemizde yeni bir darbe olayı patlak vermiştir. Özelikle Ortadoğu coğrafyasında yaşanan bu darbe olaylarını en doğru şekilde anlayabilmek için, Amerika’nın Ortadoğu stratejilerini çok iyi okumak, çok iyi analiz etmek gerekiyor. Sevgili gençler, hepimize düşen görev, daha çok çalışmak, daha çok okumak, daha çok bilgilenmek, daha çok dünyaya ve olaylara bilgi olarak, bilinç olarak hâkim olmak. Bizleri kırmayarak okulumuza gelen İl Emniyet Müdürümüz Yaman Ağırlar’a içtenlikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar