Emniyet Genel Müdürü Altınok'un eşi, şehit yakınlarıyla buluştu

- Altınok'un eşi Gülhan Altınok, Emniyet Genel Müdürlüğünce düzenlenen programda şehit yakınları ve kadın polislerle bir araya geldi - Gülhan Altınok: - "Aziz hatıranıza karşı bizler her zaman hakkın, hukukun, adaletin, birlik ve beraberliğin yanında yer almaya, her daim çalışmaya devam edeceğiz. Eşlerimizle, hep beraber mücadeleye her zaman devam edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Genel Müdürü Altınok'un eşi, şehit yakınlarıyla buluştu

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehit yakınları ve kadın polislerle bir araya geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığınca bir otelde düzenlenen, şehit yakınlarının da katıldığı "Tanışma ve Şehitleri Anma" programında konuşan Altınok, Türk milletine ataları tarafından emanet edilen Anadolu topraklarının, tarih boyunca iç ve dış mihraklara hedef olduğunu söyledi.

Son olarak 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimiyle ülkeye zarar verilmek istendiğini belirten Altınok, "Milletimiz tarih boyunca her türlü güçlükle karşılaşmış ancak hiçbir zaman yılmamış, bağımsızlığından, birlik ve beraberliğinden asla taviz vermemiştir. Bu sebeplerdendir ki tarihin sayfaları, milletimizin şanlı kahramanlık destanlarıyla doludur." diye konuştu.

Şehitlerin kahramanlıklarını anlatmak için kelimelerin yetersiz kaldığını dile getiren Altınok, "Sizin evlatlarınız, eşleriniz, kardeşleriniz, en değerli varlıklarınız, işte bu kahramanlar var olduğu için bu vatan ayakta. Sizlerden, o kahramanlardan, değerli ailelerinden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

- "Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecek"

Ülkesini, namusunu, iradesini canı pahasına koruyan, bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşanması için kahramanca mücadele veren ve bu uğurda canlarını feda eden şehitlerin, peygamberlikten sonra gelen en yüksek rütbeye eriştiklerine dikkati çeken Altınok, şunları kaydetti:

"Sizler evliyalarla, peygamberlerle berabersiniz. Uğruna canınızı verdiğiniz bu vatanın bağrında rahat uyuyun, nurlar içinde uyuyun. Aziz hatıranıza karşı bizler her zaman hakkın, hukukun, adaletin, birlik ve beraberliğin yanında yer almaya, her daim çalışmaya devam edeceğiz. Eşlerimizle, hep beraber mücadeleye, şehitlerimizin de kanını yerde bırakmayacak şekilde her zaman devam edeceğiz. El ele bir olacağız. İnşallah bu aziz vatanda tek bir düşman, tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelemiz de devam edecek."

Altınok, her zaman şehit ailelerinin yanında olacaklarını vurgulayarak, "Bütün emniyet teşkilatı olarak, eşlerimiz de dahil bütün hanımlar olarak her zaman sizin yanınızdayız. Şehidimizin annesi benim de annem, eşi ve kardeşi kardeşim, evladı evladımdır. Sizler en değerli varlıklarınızı, eşinizi, oğullarınızı, kardeşlerinizi, babalarınızı, abilerinizi bu vatan için şehit verdiniz. Bundan önemli bir fedakarlık olabilir mi? Biliniz ki her daim, milletimizin ve devletimizin en kıymetli varlıkları, en kıymetli emanetleri sizler olacaksınız." değerlendirmesinde bulundu.

- "Her zaman emrinize hazır bulunacağız"

Emniyet teşkilatının, ülkenin huzur ve güven ortamını korumaya devam edeceğini vurgulayan Gülhan Altınok, "Bizler bir teşkilatın gecesini gündüzüne katarak çalışan mensuplarının eşleri olarak da daima yanınızda, sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Her zaman emrinize hazır bulunacağız." dedi.

Altınok, teşkilat mensuplarının birbirlerine bağlılığı ve dayanışmasının önemine dikkati çekerek, teşkilat mensuplarının eşlerinden aldıkları desteklerin de başarılarının artmasını sağladığını kaydetti.

Programın hazırlamasında emeği geçenlere ve programa katılanlara teşekkür eden Altınok, daha sonra salondaki kadın polisler ve aileleri ile şehit yakınlarına gül dağıttı.

Yorumlar