Emine teyzeden 'Biz bize yeteriz'e 100 bin TL

'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına Türkiye'nin dört bir yanından birbirinden değerli ve anlamlı bağışlar geliyor. 83 yaşındaki Emine teyze bütün birikimini kampanyaya bağışladığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Emine teyzeden 'Biz bize yeteriz'e 100 bin TL

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Kovid-19 salgınıyla mücadele amacıyla “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan ve şimdiye kadar 2 milyar lira toplanan kampanyaya, 83 yaşındaki Emine Teyzeden 100 bin TL bağış geldi.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan Emine Demir, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına tüm birikimini bağışladı. Eşi vefat ettikten sonra 2006 yılında huzurevine yerleşen ve eşinden dolayı SSK emeklisi olan 83 yaşındaki Demir, maaşından biriktirdiği 100 bin lirayı kampanya için bağışladı.

Huzurevine gireli 15 yıl olduğunu belirten Emine Demir, “Buradaki hizmetten çok memnunum. Sayın Cumhurbaşkanımızın açtığı bağış kampanyasına ben de 100 bin lira katkıda bulunmak istiyorum. Memleketimizin bir sürü masrafa ihtiyacı var. Koskaca Türkiye’nin, ülkenin yükü Reisicumhurumuzun omuzlarında. Nerelere münasip görüyorsa oralarda kullansın” dedi.

Kaynak: Yeni Şafak

Yorumlar