Emine Erdoğan'ın çantası ünlü markaya ait değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın 49 bin dolarlık çanta kullandığı ileri sürülmüştü. Ancak Emine Erdoğan'ın çantasının gerçek değil imitasyon olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Emine Erdoğan'ın çantası ünlü markaya ait değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın çantası ile ilgili tartışmalar devam ederken önemli bir detay ortaya çıktı. 49 bin dolar olduğu ileri sürülen Emine Erdoğan'ın çantabı orijinal değil imitasyon yani çakma çanta çıktı. Hürriyet Yazarı Hande Fırat, Emine Erdoğan'ın çantasının orijinal değil çakma olduğunu yazdı. 

İşte Hande Fırat'ın Emine Erdoğan'ın çantasıyla ilgili yazısının ilgili kısmı:

FRANSIZ Charlie Hebdo dergisinin rezil karikatürü konusunda iktidar ve muhalefet tek ses birlikte tepki verdi. Fransız mallarını boykot konusunda ise tartışma Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşandı. Kılıçdaroğlu, “Emine Hanım’ın bir çantası var. Onu da sarayın bahçesinde yaksın” deyince Cumhurbaşkanı Erdoğan “Sende zerre kadar yürek varsa benimle ilgili konuş, eşimle ilgili konuşma. Yakılacak çantaları arıyorsan sizde çok” yanıtını verdi. Bu sözlerin ardından, özellikle sosyal medyada Emine Erdoğan’ın kullandığı aksesuvarlar gündem oldu. Kaynaklarımdan bu konuda edindiğim bilgiler, sıfır atık projesine öncülük eden Emine Erdoğan’ın bu hassasiyetini çanta başta olmak üzere aksesuvarlarında da sürdürdüğünü gösteriyor. Bana aktarılan bilgiler ise şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan çantalara asla büyük paralar vermiyor. Orijinal marka çanta kullanmamaya özen gösteriyor. Yani iddia edildiği gibi büyük rakamlara çanta alınmıyor. Daha çok yerli malını tercih ediyor. Orijinalin yerine çakma yani imitasyonlarını alıyor.

Tercihi daha çok geri dönüşüme imkân veren maddelerden çanta ve aksesuvarlar.

Yorumlar

tttt sizene bunami kaldiniz haberci olarak , yazik , aldi suc almadi suc
mustafa zafer he he (( hande fırat )) çek şutunu kalede millet var yerler
Zorbey şimdiye kadar neden açıklamıyorsunuz da muhalefetin ağzına sakız oluyorssunuz acaba?????
Coskun Bu haberi kınıyorum. Cumhurbaşkanı hanımı için böyle haber yapılmaz. Bayanlara saygı biraz. Küçük düşürücü bir haber.