Emel Başkan kaç yaşında?

Doya Doya Moda yarışmasının fenomen isimlerinden Emel Başkan kaç yaşında, kimdir, mesleği nedir soruları All Star yarışmasına dahil olmasıyla birlikte bir kez daha sorgulanmaya başlandı.

Google Haberlere Abone ol
Emel Başkan kaç yaşında?

Emel Başkan kaç yaşında, kimdir, nerelidir, mesleği nedir gibisinden sorular All Star yarışmasının yeniden başlamasıyla birlikte tekrar gündem oldu. 

TV8 ekranlarında yayınlanan moda yarışması Doya Doya Moda'da yarışmacı olarak katılan Emel Başkan izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Emel Başkan kaç yaşında, kimdir, nerelidir?

Yarışmacılar arasında yaşı en büyük görünen isimlerden biri olan Emel Başkan aslında 32 yaşındadır. Bunun doğru olup olmadığını bilmiyoruz; ancak kendi beyanı bu şekilde olduğu için bizler de bunu kabul etmek durumundayız.

Emel Başkan, 1989 doğumlu ve evli. Annesi mücevher tasarımcısı, babası film çevirmeni olan yarışmacı, aslen Konyalı.

Babasını birkaç yıl önce kaybeden Emel Başkan, yarışmada ailesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşıyor.

Yarışmanın bir diğer yarışmacısı Su Baher gibi oyunculuk deneyimi bulunan Emel Başkan, Kanal7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde oynadı.

Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun olduğunu ve adalet bölümünde okuduğunu ifade eden Emel Başkan ayrıca, uzlaştırmacı, profesyonel emlakcı, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelerinin olduğunu belirtmişti.

Katıldığı bir programda eşiyle görücü usulüyle tanıştığını anlatan Emel Başkan, yaklaşık 6 yıldır evli.

Emel Başkan'ın eşi büyük bir firmanın depo sevkiyatında çalışıyor.

Emel Başkan'ın yarışmacılar arasında en yaşlı görünen isimlerden biri olmasına karşılık yaşının 32 olduğunu açıklaması bazı takipçileri tarafından inandırıcı bulunmadı.

TV8'de düzenlenen All Star Yarışmasına katılan diğer isimler ise şöyle:

Betül Böçkün

Ferdanur Başaran

Birben Coşkun

Özde Karacan

Su Baher

Emel Başkan

Rümeyse Buyuran

 

Yorumlar