Emanet Nana kimdir, aslen nerelidir? Nana Stambolishvili kim biyografisi

Emanet Nana Türk mü yoksa yabancı oyun mu, nerenin vatandaşı soruları dizinin hayranlarınca merakla soruluyor. emanet dizisinde Seher karakterinin diziden ayrılmasıyla yerine yeni bir karakter geldi. Peki, yeni karakter Emanet Nana

Google Haberlere Abone ol
Emanet Nana kimdir, aslen nereli, yabancı mı?

Emanet Nana Kanal 7'de yayınlanan "Emanet" dizisinin yeni başrol karakterlerinden biridir. Dizinin yeni sezonunda Seher olmadığı için yerine Nana'nın oynayabileceği belirtiliyor. Şu anda dizide Yusuf'a bakıcı olarak görev yapan bir karakterdir. Ancak aslında senaryoya göre, Yaman'ı ağabeyini öldürmekle suçlayan ve ondan intikam almaya çalışan bir kişidir. Peki, Emanet Nana kimdir, aslen nerelidir? Nana Stambolishvili kim biyografisi

EMANET NANA KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Emanet dizisine bu sezon yeni katılan "Nana" karakteri ilk başlarda "Yaman"ın düşmanıdır. Onunla ilgili bilgi toplamak ve ağabeyinin gerçek katilini bularak adalete teslim etmek isteyecektir. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde "Nana" karakterinde değişimler başlayacaktır. Dizinin kadın başrol oyuncusunun değişmesinden sonra kadroya giren yeni oyuncu dizide kırık bir Türkçe ile konuşuyor. Bunun nedeni gerçek hayatında da aslında yabancı uyruklu olmasıdır.

Emanet Nana kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek adı, Seher'in yerine gelen oyunu kim?
Emanet Nana

 

"Nana" karakteri, diziye başrol karakteri "Yaman"ı öldürmek için girmiş. 'Nana' ağabeyinin Yaman tarafından öldürüldüğünü düşünerek evine gizlice sızmış. Yusuf'a bakıcılık yapmak amacıyla eve giren Nana, planının yavaş yavaş devreye sokmaya çalışıyor. Aslında Nana onu öldürmekten ziyade suçlu olduğunu ispatlayarak yargıya teslim etmek istiyor. Ama Nana'nın diğer ağabeyi onu cinayete teşvik fediyor. Nana ise buna karşı çıkıyor. Emanet'in en son bölümünde Nana eline aldığı silahla Yaman'ı öldürmeye gidiyor. Heyecanlı sahne devam ederken reklamlar giriyor.

NANA STAMBOLİSHVİLİ KİMDİR?

Emanet dizisinde Nana karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Nana Stambolishvili'dir. Başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Seher karakteri yeni sezonda yok. Onun yerine yeni oyuncu Nana diziye katıldı. 

Emanet Nana kimdir, nerelidir, Türk mü?
Emanet Nana

 

Yeni oyuncunun tam adı Nana Nanuka Stambolishvili'dir.

Aslen Gürcistanlı'dır.

Mesleği ise model ve tasarımcılıktır.

Nana Stambolishvili’nin kendisine ait olan Kartveli Nana isimli kıyafet elbise markası bulunuyor.

Gürcistan'ın Batum şehrinde ikamet ediyor.

2021 yılında Bayar Şahin’in seslendirdiği Odoshani şarkısı video klibinde oynadı.

Sakartvelo isimli müzikalde ise Natia adındaki bir dansçıyı oynadı.

Emanet Dizisi Yeni Başrol Nana Stambolishvili ve eşi Nana Stambolishvili 12 Şubat 2011 tarihinde Lasha Mgeladze ile evlenmiştir.

Sosyal medyada Twitter, TikTok, Instagram ve Facebook platformlarını aktif bir şekilde kullanmaktadır.

TikTok hesabında 32.600 takipçisi bulunmaktadır.

EMANET YAMAN KİMDİR?

Emanet dizisinde Yaman karakterini canlandıran oyuncu Nana'nın hedef aldığı bir isimdir. Peki, Emanet Yaman kimdir?

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Halil İbrahim Ceyhan'ın boyu 1.80 m, kilosu 76 kg'dır. Halil İbrahim Ceyhan çok yönlü bir kişiliktir.

Müzik ve sinema sektöründe fotomodel, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak yer almaktadır. Eylül 2019'da yayımlanan Kendini Bana Bırak isimli bir single çalışması vardır ve 1 milyona yakın izlenme elde etmiştir.

Emanet Nana kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek adı, Seher'in yerine gelen oyunu kim
Emanet Nana

 

Halil İbrahim Ceyhan, müzik çalışmaları yanı sıra ilk ve tek oyunculuk deneyimini 2019 yılında Hemen Döneriz isimli filmde yaşamıştı.2020 yılında ekranlara gelen Kanal 7'nin yeni dizisi Emanet'te ise Yaman karakterini canlandırdı.

EMANET SEHER KİMDİ?

Emanet dizisinde Nana'dan önce başrol karakterini canlandıran oyuncu Sıla Türkoğlu'ydu. 

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 yılında İzmir Bornova'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle başladı. 2019’da yoluna devam ederek, Yemin dizisinde Suna karakterini, 2020’de Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırmaktadır.

SILA TÜRKOĞLU DİZİLERİ

2018- Ağlama Anne- Alev karakteri

2029- Yemin- Suna karakteri

2020- 2022- Emanet- Seher karakteri

EMANET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Emanet dizisinin konusu da en çok merak edilenler arasında yer alıyor. İşte dizinin konusu: 

Emanet, 7 Eylül 2020 tarihi itibariyle Kanal 7'de yayınlanmaya başladı.

İkinci sezonun finalinde başrol kadın oyuncusu Sıla Türkoğlu diziden ayrılmış, üçüncü sezondan itibaren dizinin kadın başrol oyuncusu olarak Gürcü oyuncu Nana Stambolishvili diziye dahil oldu. 

Zengin ve karizmatik bir iş adamı olan Yaman Kırımlı ile masum ve mütevazı bir hayatı olan Seher Kerimoğlu'nun hikâyesini içeren dizide hem Yaman hem de Seher ailesini kaybeden ve kendilerinden başka bir yakını olmayan yeğenleri Yusuf'u emanet olarak görmektedir.

Emanet Nana kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek adı, Seher'in yerine gelen oyunu kim?
Emanet Nana

 

Yaman Kırımlı çok zengin bir adamdır ama geçmişte yaşadığı zor günlerin etkisinden bir türlü kurtulamaz. İki ağabeyi olan Yaman, onları terk ederek başka bir adamla giden annesini hiç affetmez. Annesinin evi terk etmesiyle intihar eden babasını ise bir türlü unutamaz.

Yaman Kırımlı bu durumdan sonra kadınlardan nefret eder ve hiçbir kadına güvenmemektedir.

Yaman yeğeni Yusuf'uda acımasız ve güçlü biri olarak yetiştirmek ister Seher ise emanet olarak gördüğü yeğenini almak ve onu kendi istediği gibi yetiştirmek ister.

Tabi Yaman Kırımlı buna asla izin vermeyecektir. Seher ise Yaman'ın tüm zorluklarına rağmen yeğenini almak ister ve bu konu da her şeyi göze alacaktır.

EMANET DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Emanet dizisinde oynayan oyuncuları ile canlandırdıkları karakterler şöyle:

 
Karakter Oyuncu
Yaman Kırımlı Halil İbrahim Ceyhan
Nana Yahyaoğlu Nana Stambolishvili
Yusuf Kırımlı Berat Rüzgar Özkan
Ali Melih Özkaya
Nedim Oğuz Yağcı
Cenger Ömer Gecü
Adalet Binnaz Ekren
Neslihan Zeynep Naz Biçer
İbrahim Adnan Mehmet Ali Aslan
Karanfil (Kara) Özge Ağyar
Kirpi Volkan Yıldırım
Sultan Hala Ferda Işıl
Volkan Halit Erman Ersoy
İdris Yahyaoğlu Merdan Kardan
  Burhan Ökmen
Semra Hülya Aydın
Duygu İpek Arkan
Yasemin
(Gölge)
Seda Dadaşova
Aynur Sevda Karabulut

 

 

Yorumlar

kader bnm adm kader
Murat ballı Burhan Ökmen’in oynadığı karakterin adı SAATÇİ VELİ’dir. Düzeltin isterseniz 😊